of 60249 LinkedIn

Wint jouw organisatie de FUTURproof Award?

Wint jouw organisatie de  FUTURproof Award? De Award wordt uitgereikt aan een overheidsorganisatie die toekomstgericht is en die werk maakt van verjonging
Futur Reageer

AfbeeldingDe FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan een overheidsorganisatie die toekomstgericht is en die werk maakt van verjonging. Voor 2020 zoeken we een organisatie waar werkgeluk hoog in het vaandel staat, die buiten de gebaande paden durft te treden en durft te experimenteren. In welke organisatie gaan lef en vertrouwen hand in hand? Waar mogen ambtenaren fouten maken dankzij een veilige werkomgeving waarin leren en ontwikkelen veel aandacht krijgt? FUTUR & Driessen zoeken inspirerende voorbeelden!

Nomineer jouw organisatie

Werk jij in de organisatie die wij zoeken? Opgeven kan t/m 4 november via dit korte formulier. We vragen je kort een beeld te schetsen van waarom jouw organisatie de award moet winnen. Hierna gaat de selectiecommissie aan de gang met het beoordelen van alle inzendingen en zullen zij een shortlist maken. De organisaties op de shortlist worden snel daarna gevraagd een korte pitch per video in te sturen. Hieruit volgen vijf genomineerden waar we in december een bezoek aan brengen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de finaleavond van de verkiezing ‘Jonge Ambtenaar van het Jaar’ in januari 2020.


De winnaar...
De winnaar van de FUTURPROOF award draagt deze titel een jaar lang vol trots. En dat geeft natuurlijk een boost aan je werkgeversmerk als overheidsorganisatie. Naast dat je het predicaat 'FUTURPROOF organisatie' aan je voordeur mag hangen, kun je ook rekenen op de nodige media-aandacht.


 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!