of 61441 LinkedIn

Thema JAD 2020

Thema JAD 2020. Waarom afwachten? De toekomst is nu!
JAD Reageer

Op 23 januari was het weer tijd voor de bekendmaking van de Jonge Ambtenaar van het jaar. Tijdens dit gave event - gehost door Futur -  is het thema en de datum van de JAD 2020 officieel bekend gemaakt. Daarnaast is het supertoffe promofilpmje voor het eerst getoond. Je vindt het promotiefilmpje op onze website en de social kanalen. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Waarom afwachten? De toekomst is nu!

Het lijkt nog heel ver weg: allerlei nieuwe trends die ons leven, werken en de maatschappij in de toekomst drastisch gaan veranderen. De technologie ontwikkelt zich razendsnel, denk aan robots, Internet of Things, biotech, blockchain, 3D en 4D printing, zelfrijdend vervoer en virtual reality. Welke impact zal kunstmatige intelligentie hebben op de wereld van morgen? Organisaties en mensen zullen sneller moeten veranderen en hebben andere skills nodig. Meerjarenplannen worden gesmeed en doelen voor 2030 en 2040 worden gesteld. Maar waarom zouden we daarop wachten? Onze toekomst is nu!

 

Wij laten jou op 10 september 2020 de innovatieve economie van Maastricht zien door middel van interessante workshops, sprekers en rondleidingen. Hoe ziet de technologie van de toekomst eruit? Welke vraagstukken levert dit op voor de maatschappij en overheid van de toekomst? Welke capaciteiten heeft de mens en met name de ambtenaar van de toekomst nodig?

 

Wil jij hierbij zijn? Wacht niet langer, maar onderneem nu actie! Volg ons op social media via Facebook, LinkedIn en Twitter. Houd deze nieuwsbrief in de gaten en meld je vanaf mei aan voor de Jonge Ambtenarendag.

 

Zet ‘m in je agenda en kijk voor meer informatie op www.jongeambtenarendag.nl.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!