of 62812 LinkedIn

Organiseer jij de Jonge Ambtenarendag 2021 in Maastricht?

Organiseer jij de Jonge Ambtenarendag 2021 in Maastricht? Bestuurs- en commissieleden gezocht!
Stichting Jonge Ambtenaren Reageer

Nu de JAD in Maastricht is verplaatst naar 25 juni 2021, zoeken we toppers die dit mooie congres voor zo’n 800 jonge ambtenaren willen organiseren. Een functie binnen de JAD is een fantastische ervaring waarin je veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet. We zoeken bestuurs- en commissieleden, die beschikbaar zijn van 1 oktober 2020 tot 1 oktober 2021.

 

Wat kan ik doen?

Wij werken met een groep enthousiaste jonge ambtenaren, die vrijwillig de Jonge Ambtenarendag organiseren. De organisatie bestaat uit een bestuur en drie commissies (logistiek, programma en communicatie).

 

De huidige organisatie kan het je van harte aanbevelen om te solliciteren! Waarom?

 

1. Het is super om zo'n dag mee te organiseren;

2. Je veel leuke nieuwe mensen ontmoet;

3. Je cv weer een upgrade kan geven.

 

Aanvullende informatie

Een functie bij de JAD is geheel vrijwillig. Reiskosten worden uiteraard wel vergoed. De tijdsbesteding wisselt per periode, maar houd rekening met 2-4 uur per week voor een commissielid en 4-8 uur voor een bestuurslid.

 

Wil jij de organisatie van de JAD'21 komen versterken? Stuur dan voor 24 augustus een korte motivatie + je cv naar info@jad.nl. We zien je mail graag verschijnen!

 


Tip: aan de slag met jouw ontwikkeling!

Onze partner ‘Moving Performance’ organiseert een mooi programma voor jonge ambtenaren die zich persoonlijk én professioneel willen ontwikkelen: Beïnvloeden vanuit Autentieke Kracht. Wat doe je in dit programma? Denk aan omgaan met weerstand en kritiek, omgaan met teleurstellingen, druk en stress, jouw ideeën geaccepteerd krijgen en het optimaal inzetten van jouw authenticiteit. Voor meer informatie, ga naar https://www.movingperformance.nl/programma-jonge-ambtenaar.

 

Onlangs kregen wij als bestuur zelf een korte training van Rob en Wieberta, de eigenaren en trainers van Moving Performance. Dat was erg inspirerend en leerzaam. We kunnen Moving Performance dus warm aanbevelen!


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding