of 62812 LinkedIn

Nominatie periode Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021 geopend

Nominatie periode Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021 geopend
Futur Reageer

Na de bekendmaking van het thema TROTS! kan FUTUR vanaf nu ook met jullie delen dat de nominatie periode van start is gegaan. Het zou goed kunnen dat jullie dit al op onze social media of in je inbox voorbij hebben zien komen, want de inschrijvingen zijn eind augustus geopend. 

Sindsdien heeft FUTUR al een mooi aantal nominaties binnen gekregen, maar FUTUR weet zeker dat er nog veel meer jonge ambtenaren zijn waar we met z’n allen trots op kunnen zijn! Ben jij trots op jouw vakgebied, jouw specialisatie, jouw werkzaamheden en wat jij allemaal bereikt hebt? Heb jij een collega waar je écht niet zonder kan en supertrots op bent? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Nomineren kan nog tot 20 september via onderstaande button.


Na het sluiten van de nominatie periode krijgen de genomineerden de gelegenheid om zichzelf te presenteren op het gebied van de vier kerncompetenties van de verkiezing van dit jaar. Daarna wordt op 6 oktober de shortlist van tien kandidaten bekend gemaakt. Deze tien kandidaten krijgen van de Bestuursacademie Nederland de workshop ‘Het schrijven van een pakkende essay’ aangeboden. Vervolgens worden zij uitgenodigd voor de selectiedag van de JAvhJ21. De drie finalisten, krijgen in december een workshop ‘Personal Branding’ aangeboden door de Bestuursacademie Nederland; de ideale voorbereiding op de verkiezingsfinale en natuurlijk op de rest van je carrière!

 

Meer weten over JAvhJ21

 

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding