of 59185 LinkedIn

MindLab FUTURe Governments

Ben jij een jonge ambtenaar met een frisse blik? Heb je een mening over de toekomst van de overheid? En durf je, naast lokaal en nationaal, ook mondiaal te denken?
Reageer

Ben jij een jonge ambtenaar met een frisse blik? Heb je een mening over de toekomst van de overheid? En durf je, naast lokaal en nationaal, ook mondiaal te denken? FUTUR en VN-jongerenvertegenwoordigers organiseren MindLab ‘FUTURe Governments’. Meld je nu aan en maak kans op een plek in de MindLab op woensdag 17 mei in Utrecht!

In 2015 zijn de Sustainable Development Goals door de Verenigde Naties geformuleerd. Om deze doelstellingen te halen is het noodzakelijk dat overheden zich aanpassen, maar hoe? Tijdens de MindLab formuleren we antwoorden op deze vraag. Deze antwoorden worden in de vorm van een ‘declaration’ gepresenteerd tijdens de United Nations Public Servants Days op 23 en 24 juni in Den Haag. De jonge ambtenaren met de beste oplossingen maken o.a. kans op een ticket voor een van deze dagen! Dat wil je toch niet missen?

 

Co-creatie VN jongerenvertegenwoordigers

De VN jongerenvertegenwoordigers voeren in april gesprekken met jongeren uit de hele wereld. Met deze gesprekken krijgen we inzicht in wat jongeren als belangrijkste uitdagingen voor de toekomst beschouwen. Als alle uitdagingen verzameld zijn, worden ze gekoppeld aan de Sustainable Development Goals, om vervolgens op 17 mei aan de deelnemers van de MindLab voorgelegd te worden.  En dan gaan we aan de slag!

 

Meld je nu aan!

Spreekt het meedenken over de overheid van de toekomst je aan? Meld je dan uiterlijk 27 april hier aan door het aanmeldformulier in te vullen. In de eerste week van mei ontvang je een mail met informatie over de selectie voor de MindLab. Om het brainstormen en uitwerken van de oplossingen goed te laten verlopen, zijn er maximaal 60 plekken te vergeven.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers