of 59206 LinkedIn

Michiel Zwaan

Michiel Zwaan (32) studeerde Sociologie en Human Resource Management  aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna hij als trainee ging werken bij de gemeente Utrecht. Hij is binnen de gemeente inmiddels werkzaam als strategisch adviseur bij het Project Management Bureau. Tevens is hij lid van het Hartmans Netwerk, een selecte groep van 21 young professionals werkzaam bij decentrale overheden. In zijn werk begeeft Michiel zich over het algemeen op het snijvlak van inhoud, bedrijfsvoering en organisatievernieuwing. 


 

  • Gemeentelijk blauw: old school policing in een nieuw jasje

    Reageer

    Afbeelding‘Wat lief’, waren de laatste woorden van Sybrand Buma in een lange en voor hem uiteindelijk succesvolle campagne. Hij sprak ze uit met een gezicht waar kleine kinderen bang van worden. Het bleek niet de oorlog, maar Sybrand baalde opzichtig van zijn verloren veldslag met Alexander Pechtold. Inzet van het debat was welke partij meer had gedaan om ons vaderland te beschermen. Over de door de CDA leider ingebrachte stelling waren beide heren het niet echt oneens: ‘Voor de veiligheid van Nederland zijn harde maatregelen nodig’. Wat volgde was een plaswedstrijd tussen twee kemphanen. Voor de kijker thuis kwam de keuze neer op meer geld naar politie en veiligheidsdiensten of meer bevoegdheden. Maar worden we daar eigenlijk wel een veiliger land van?

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!