of 62812 LinkedIn

Kaj van Brummelen Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021!

Kaj van Brummelen Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021! Kaj is teammanager van de afdeling Kwijtschelding van de gemeente Amsterdam
Futur Reageer

Tijdens de feestelijke live show van FUTUR op donderdag 21 januari is Kaj van Brummelen, team manager van de afdeling Kwijtschelding van de gemeente Amsterdam verkozen tot de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021. De publieksprijs is gewonnen door Jelly Frankes van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021

Kaj liet volgens de vakjury zien dat hij leiding geeft met veel trots en passie. Hij heeft aandacht voor de talentontwikkeling van zijn medewerkers en maakt duidelijk impact binnen en buiten zijn organisatie. Drie finalisten streden om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar: Yannick God van de gemeente Utrecht, Jelly Frankes van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel en Kaj van Brummelen van de gemeente Amsterdam. De verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door FUTUR, het jonge ambtenaren netwerk van Nederland. Dit jaar natuurlijk helemaal coronaproof tijdens een live show. Na een uitgebreide selectieprocedure beantwoordden de finalisten tijdens de live show onder andere vragen uit het publiek. Het thema van de verkiezing van dit jaar was Trots. Alle kandidaten lieten dit jaar dan ook zien waarom je je met recht trots mag voelen op het ambtenarenvak. De winnaar krijgt een opleidingscheque ter waarde van € 5.000,- beschikbaar gesteld door de Bestuursacademie Nederland.

 

FUTURPROOF
Ook de FUTURPROOF award werd uitgedeeld aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgerichtheid. Dit jaar won het waterschap Aa en Maas. Deze organisatie liet goed zien hoe zij werken aan verjonging. Zo werkt het waterschap met onder andere een jeugdbestuurder om jongeren te bereiken en te informeren over het waterschap. De organisatie zet ook in op de persoonlijke ontwikkeling van talent en eigen kracht. Een brede groep medewerkers wist de jury te overtuigen dat zij naast verjonging ook werkgeluk, maatschappelijke impact en samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Het waterschap Aa en Maas mag nu de titel ‘FUTURPROOF 2021’ voeren. Ze namen het op tegen onder andere het Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum en de gemeente Lelystad.

 

De verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar
Sinds 2002 organiseert stichting FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Met de verkiezing wil FUTUR  laten zien hoe leuk werken voor de overheid is en de meerwaarde van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid zichtbaar maken. De verkiezingsmiddag werd gepresenteerd door Maaike Timmerman van Goedemorgen Nederland. 

 

Stichting FUTUR
De negen bestuursleden van FUTUR werken voor de publieke sector en zetten zich naast hun werk vrijwillig in voor FUTUR. De hoofdtaken van FUTUR zijn het verbinden van (netwerken van) jonge ambtenaren, het vertolken van de stem van de jonge ambtenaar en het vertellen over de meerwaarde van de jonge ambtenaar.

 

Naast de verkiezing organiseert FUTUR ook netwerkevenementen voor jonge ambtenaren en ontmoetingen met sleutelfiguren uit de politiek en het openbaar bestuur. 

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021? Neem dan contact op met Lune Zijnen via info@futur.nl of bel 06-21373138. Of kijk op www.futur.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding