of 61819 LinkedIn

Jonge Ambtenarendag 2019. Voorbereidingen in volle gang

Jonge Ambtenarendag 2019. Start kaartverkoop voor JAD 2019 op 8 april 2019
JAD Reageer

De organisatie van de Jonge Ambtenarendag (JAD '19) is in volle gang. We zijn druk bezig om deze dag tot een waanzinnig succes te maken. De locaties worden vastgelegd, workshops worden geboekt en natuurlijk wordt de catering geregeld. Met deze nieuwsbrief houden wij jullie op de hoogte van alle nieuwtjes. Wil je ons nog actiever volgen? Geen probleem, volg ons dan via Social Media. Hieronder kan je lezen waar je ons kunt vinden.

Start kaartverkoop

Nog een paar dagen! De kaartverkoop voor de JAD 2019 start op maandag 8 april 2019 om 12:00 uur. Vanaf 12 uur kun je jezelf op onze website inschrijven voor workshops. Een paar dagen van te voren zetten wij op onze site meer informatie over de inhoud van de workshops zodat je kan kijken wat jou het meeste aanspreekt. Wees er wel op tijd bij, vorig jaar waren we binnen een paar dagen totaal uitverkocht! Dit jaar hopen we 800 enthousiaste bezoekers te ontvangen en we hopen dat jij daar één van bent. Je hebt nog twee weken om te bedenken wie je meeneemt! De kosten zijn € 39,50 en hiervoor krijg je een fantastische dag met leuke workshops, gezellig mensen, lekker eten, leuke en inspirerende sprekers en een borrel ter afsluiting. Dit wil je niet missen! Dus zet 8 april 2019 in je agenda!

 

Gastgemeente Harderwijk

Dit jaar wordt de JAD 2019 welkom geheten door de gemeente Harderwijk. De gemeente Harderwijk is een prachtige, historische Hanzestad met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin. Harderwijk koestert haar verleden, maar werkt ook ambitieus aan de toekomst. Voor de JAD biedt deze gemeente mooie mogelijkheden waar wij heel blij mee zijn. Meer info over onze JAD gemeente van 2019?? Kijk op www.harderwijk.nl

 

Vrijwilliger worden?

Wil jij ons ondersteunen tijdens de JAD'19? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze dag met ons tot een succes willen maken. De JAD'19 vindt plaats op 13 juni 2019 in Harderwijk en wij zoeken mensen die kunnen helpen bij het begeleiden van de gasten en te zorgen dat iedereen op tijd op de juiste plek is. Daarnaast hebben we mensen nodig die ons helpen bij de opbouw en het klaarzetten op de verschillende locaties. Wat je precies gaat doen zal in de loop van de tijd duidelijker worden. Onze vrijwilligers werken in shifts. Je zal voor één shift ingedeeld worden en afhankelijk van je taken kunnen de tijden wat afwijken. Als vrijwilliger kan je gebruik maken van het eten en drinken die wij onze gasten aanbieden. Verder mag je één van onze leuke workshops volgen waarvoor wij je zullen inschrijven.
Wil je een belangrijk onderdeel zijn van deze dag en ons ondersteunen? Stuur dan een mailtje naar logistiek@jad.nl.

 

Social Media

Wordt lid van onze social media. In de opmars naar 13 juni 2019 houden we jullie hier op de hoogte van alle nieuwtjes. Ook zullen wij tijdens de JAD blijven posten om jou op de hoogte te houden. En o ja, kom je naar de JAD? Meld je dan aan in ons facebookevent!


Facebook: https://www.facebook.com/jongeambtenarendag
Instagram: Stichtingjongeambtenaren
Twitter: @2019JAD

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding