of 59329 LinkedIn

Jong & Aanwezig event op 5 juli: ben jij erbij?!

Jong & Aanwezig event op 5 juli: ben jij erbij?! In samenwerking met de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) en organiseert FUTUR, het landelijke netwerk voor jonge ambtenaren, dit jaar weer een matching tussen gemeentesecretarissen en jonge ambtenaren.
Futur Reageer

In samenwerking met de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) en organiseert FUTUR, het landelijke netwerk voor jonge ambtenaren, dit jaar weer een matching tussen gemeentesecretarissen en jonge ambtenaren. Op 5 juli organiseren we een event waar jij van harte welkom bent!

De matching en dit event vinden plaats vanuit het programma #RoadtoHartvanBrabant in aanloop naar het VGS-congres dat in september plaatsvindt in Tilburg. Dit jaar is het thema van het VGS-congres ‘The Essence of Presence’. Bekijk hier het  filmpje van de Marcel Meijs, gemeentesecretaris van Tilburg, over de achtergrond van het thema.

 

Hoe ben jij aanwezig in jouw organisatie?

Op 5 juli gaan we met gemeentesecretarissen en jonge ambtenaren dieper in op het thema en belang van ‘aanwezigheid’. Vanaf 14.30 uur zijn jullie welkom op de 21e etage van het stadskantoor in Utrecht, waar we een bijzonder programma voorbereiden. Er is volop ruimte voor ontmoeting, uitwisseling van ervaringen. Ook krijg je de kans om mee te doen aan een hele speciale workshop waarin we aan de slag gaan met ‘fysieke aanwezigheid’. Dit wil je echt niet missen! 
 
Jonge Ambtenaar van het Jaar publieksprijs winnaar Dwight van van de Vijver spreekt over hoe aanwezigheid in de samenleving in zijn werk bij de Politie naar voren komt.
Natuurlijk blikken we ook terug op de #VGSmatches! Wat hebben de jonge ambtenaren en gemeentesecretarissen van elkaar geleerd tijdens hun gezamenlijke werkdag?

Als je andere jonge ambtenaren of gemeentesecretarissen kent, neem ze dan vooral mee. Het belooft namelijk een mooie dag te worden!  

 

Meld je hier aan!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws