of 59082 LinkedIn

Jelle Rinzema

Jelle Rinzema (34) studeerde Criminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waarna hij als trainee ging werken bij de provincie Noord-Holland. Hij is inmiddels werkzaam als Beleidsadviseur en Teamleider Bibob. Tevens is hij lid van het Hartmans Netwerk, een selecte groep van 21 young professionals werkzaam bij decentrale overheden. Het onderwerp Integriteit speelt de hoofdrol in zijn werk, zowel intern als extern. Hij staat dan ook altijd open voor een goed (groeps)gesprek over dit onderwerp.

 

Bereikbaar via:

http://www.noord-holland.nl/

http://www.hartmansnetwerk.nl/

http://www.jellerinzema.nl/


  • Integriteit en clickbait

    Reageer

    Zo maar een artikel, gebracht door een regionaal medium: ‘Integriteit van bestuurders nergens zo’n issue als in Noord-Holland’. Het voelt als clickbait, maar gezien het onderwerp kan ik het niet laten toch te klikken. Het artikel verwijst naar een onderzoek door de NRC. In dit interessante onderzoek, gestoeld op een serie Wob-verzoeken, concludeerden Merijn Rengers en Jorg Leijten dat provincies de laatste jaren meer onderzoeken naar integriteitschendingen laten uitvoeren.

  • Criminologen op de arbeidsmarkt

    2 reacties

    AfbeeldingNog een paar maanden. Ik realiseer me een paar keer per jaar dat ik al geruime tijd dezelfde werkgever heb en maak me daar vooral niet te druk om.  Maar er nadert een mijlpaal. Een decennium. Voor sommigen abstracte toekomstmuziek, voor anderen een vaag en ver verleden. Maar wat betekent het voor mij? Ik heb in deze tien jaar verschillende uitdagende en gevarieerde functies gehad, ik heb veel geleerd en ik heb veel kansen gekregen – of afgedwongen. Goed beschouwd is er dus een decennium voorbijgevlogen. Zoals wel meer dertigers vraag ik me vandaag af: heb ik er wel het maximale uitgehaald?

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!