of 59130 LinkedIn

#JANE16: Over grenzen! Verbreed je cirkel van invloed!

Reageer

15 september #JANE16.

Hoe kom je bij het bestuur aan tafel? Hoe zorg je dat jouw onderwerpen op de agenda komen? Hoe zorg je voor financiering? Dit zijn vragen waar wij allemaal als jonge ambtenarennetwerken tegen aanlopen. Daarom besteden we #JANE16 aan het verleggen van grenzen van invloed. JANE16 staat voor Jonge Ambtenaren Netwerk Event en is dé ontmoetingsplek voor besturen en organisatoren van verschillende netwerken.

Als inspiratiebron hebben we Jack de Vries uitgenodigd. Hij is een expert op het gebied van strategische communicatie en Public Affairs. Na zijn inleiding gaan we aan de slag in een pro-action café. In het café kan iedereen zijn vragen inbrengen op het gebied van invloed. Door middel van verschillende rondes maken we optimaal gebruik elkaars ervaringen, tips en tricks en zorgen we dat iedereen na deze activiteit direct kan beginnen met het vergoten van invloed. We sluiten af met een netwerkborrel.

Wanneer: 15 september 2016, inloop 13.30 uur, programma van 14.00 – 18.00 uur
Waar: Mid West Amsterdam, Cabralstraat 1
Voor wie: bestuursleden van jonge ambtenaren netwerken in Nederland, organisatoren van lokale jonge ambtenaren initiatieven.


Aanmelden: kan via deze link tot 9 september.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers