of 62812 LinkedIn

JAD 2021 gaat door

Jonge Ambtenarendag 2021 gaat door! Terugblik JAD webinar 2020
Stichting Jonge Ambtenaren Reageer

In welke vorm de JAD precies georganiseerd wordt hangt af van de situatie en coronamaatregelen in juni. Als organisatie kijken we wat er mogelijk is binnen de maatregelen op dat moment. De veiligheid en gezondheid van iedereen staat natuurlijk voorop! Een online-event is een van de mogelijke opties. Het doel van de JAD – jonge ambtenaren bij elkaar brengen, te netwerken en in gesprek gaan over inhoudelijke thema’s – gaan we in ieder geval zeker realiseren!

 

De komende weken kunnen jullie op onze social kanalen veel activiteit verwachten. Teamleden zullen zich voorstellen en elke vrijdag kunnen jullie een kijkje nemen achter de schermen bij de organisatie van de JAD. Zorg dat je niks mist en volg ons op InstagramLinkedInTwitterFacebook en leer ons kennen. Tot snel!


Terugblik JAD webinar 2020

Dit jaar verliep de Jonge Ambtenarendag iets anders dan normaal. De JAD vond niet plaats in Maastricht, maar iedereen nam vanuit huis deel aan de JAD Webinar. Een grote verandering voor de organisatie én voor jullie. Toch was het een leuke en leerzame bijeenkomst! Het webinar had een duidelijke boodschap: Niet kijken naar wat er niet kan, maar kijken naar nieuwe mogelijkheden. Met veel dank aan de gastsprekers Nissrin Dkhissi, Robbert-Jan van Duijn en Julius Terpstra.

Mocht je het webinar gemist hebben, kijk dan snel de korte samenvatting via onderstaande link. Het hele webinar is terug te kijken via de link onder de video op YouTube.

Veel kijkplezier!

 

Klik hier voor de korte samenvatting op YouTube

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding