of 61441 LinkedIn

Hartmans Netwerk. Hartmanners zijn jong, ambitieus en hebben hart voor het openbaar bestuur

Reageer

Wij werken bij decentrale overheden zoals gemeentes, provincies en waterschappen. Onze missie? Elkaar én het openbaar bestuur uitdagen.

Wij vernieuwen en inspireren. Vanuit ons hart, met allemaal onze eigen achtergrond. Van sociaal domein tot ruimtelijke ontwikkeling. Van sport tot milieu. We zijn een klein netwerk, met 21 leden, en elk jaar wisselt de samenstelling. Dat betekent persoonlijk en veel ruimte voor ieders inbreng.

Wij organiseren bijeenkomsten en congressen voor leden van ons netwerk. Steeds op een andere plaats in Nederland, en met elke keer een ander thema. Zo verbreden we letterlijk en figuurlijk onze horizon.

Je aansluiten bij ons netwerk? Elk jaar in november zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Nieuwsgierig geworden? Je kunt uiteraard nu al onze website of onze facebookpagina bekijken en contact met ons opnemen. Vinden we leuk!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding