of 59130 LinkedIn

FUTUR zoekt versterking!

FUTUR zoekt versterking! Jonge Ambtenaren Netwerk zoekt doe- en denkkracht! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid en wil je het verschil maken?
Reageer

FUTUR Jonge Ambtenaren Netwerk zoekt doe- en denkkracht! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid en wil je het verschil maken? Bekijk de profielen en solliciteer!

Doekracht…

– Evenementen:

De portefeuille van FUTUR groeit. Het hele jaar door willen we de stem van jonge ambtenaren laten horen, netwerken aan elkaar verbinden en young professionals inspireren. Wij organiseren onder andere de Jonge Ambtenaar van het Jaar Verkiezing, JANE (Jonge Ambtenaren Netwerk Event) en de Futour (tour langs overheidsorganisaties in Nederland). Door het jaar heen werken we ook samen met andere partijen rondom evenementen als HR-festival, MAD en FUTUR Ontmoet. Wij zoeken een jonge ambtenaar die kan organiseren, plannen en actief op zoek gaat naar samenwerkingsmogelijkheden. Van nature ben je iemand met een praktische insteek die in een groep graag het overzicht in de gaten houdt.

 

– Communicatie

Een volle kalender en ambities om de overheid echt te verjongen, vragen ook om veel communicatie. Daarom zoeken wij ook een extra bestuurslid op dit vlak. Iemand met verfrissende ideeën, strategische visie maar ook vooral veel doekracht op online communicatie  (sociale media, pers, nieuwsbrief, website). Wij zoeken iemand die zelfstartend aan de slag kan gaan met communicatie, de verbinding weet te maken met de rest van het bestuur en een vlotte pen heeft.

 

Denkkracht…

FUTUR groeit ook door het maken van slimme verbindingen en het leggen van nieuwe partnerships. Dit alles om ons grotere doel, verjonging en vernieuwing van de overheid, te bereiken. De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld als serieuze gesprekspartner binnen overheidsland. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om zich met strategie en acquisitie bezig te houden. Van nature ben je iemand die nadenkt over trends en ontwikkelingen, kansen ziet om de stem van FUTUR te laten horen en in een groep de visionair bent.

 

Wie zoeken we?

  • Jonge ambtenaar, niet ouder dan 35;
  • Staat voor verjonging van de overheid
  • Zelfstandig en initiatiefrijk maar durft ook mede-bestuursleden in beweging te zetten.
  • Flexibele inzetbaarheid van 4-8 uur per week.
  • Bij voorkeur ervaring met bestuurswerk of vergelijkbaar vrijwilligerswerk in netwerken.

 

Solliciteren

Heb je interesse? Neem dan voor meer informatie contact op met een van onze bestuursleden via LinkedIn, Twitter of mail naar info@futur.nl.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan door een korte mail (max.half A4) met je cv te sturen naar info@futur.nl. Schrijf in de mail waarom je graag een bestuursfunctie bij FUTUR zou willen en geef ook drie concrete verbeterpunten, tips, ambities die je voor FUTUR en de jonge ambtenaar hebt.

De sollicitatieperiode sluit op zondag 6 november. Op maandagavond 7 november willen we een korte kennismaking met een aantal kandidaten organiseren. Houd deze datum dus vrij in de agenda!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers