of 59206 LinkedIn

FUTUR zoekt ‘ondernemende aanpakkers’ voor verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019!

Ondernemerschap. FUTUR zoekt ‘ondernemende aanpakkers’ voor verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019!
Futur Reageer

Elk jaar organiseert FUTUR, hét netwerk van jonge ambtenaren in Nederland, de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar (JAvhJ) om jonge ambtenaren in de spotlights te zetten. Dit jaar is het thema ‘Ondernemerschap’.

Ondernemende ambtenaar

Onze generatie weet als geen ander dat we te maken met een continu veranderende wereld. Nieuwe diensten, werkvormen en vaardigheden waar niemand het bestaan nog van af weet. Behalve deze jonge ambtenaar.. want hij of zij houdt trends en ontwikkelingen in de samenleving bij en maakt voortdurend plannen om deze in te zetten. Dé jonge ambtenaar van het jaar 2019 is een ster in het creëren van ruimte voor innovatie en samenwerking én zorgt ervoor dat de beste ideeën ook daadwerkelijk leiden tot noodzakelijke innovaties binnen de overheid.

 

Profiel

Voor de verkiezing JAvhJ19 is FUTUR op zoek naar deze ‘ondernemende ambtenaren, jonge professionals die van aanpakken weten. We richten onze pijlen op jonge professionals die dagelijks creativiteit én nieuwsgierigheid inzetten om tot mooie resultaten te komen.  De jonge ambtenaar van het jaar denkt niet te lang, maar weet angst om te zetten in een euforische kick en neemt anderen enthousiast mee in het rollercoaster avontuur. Met een kloppend hart voor de publieke zaak enthousiasmeer én motiveer je de mensen om je heen om gezamenlijk dat te doen wat écht nodig is. Deze persoon weet hoe het is om met collega’s, bestuurders, inwoners én mensen uit het bedrijfsleven samen te werken. Hij of zij gaat graag ‘naar buiten’ om daar samen met anderen te experimenteren met nieuwe werkvormen. We zijn op zoek naar professionals tot de leeftijd van 36 jaar met een hart voor publieke zaak en zich 100% inzetten om een verschil te maken. Iedereen die zo'n jonge ambtenaar kent, kan hem of haar nomineren via het nominatieformulier op de www.futur.nl/formulierjavhj.

 

#JAVHJ19

De winnaar mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen. Hij of zij staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Naast de titel JAvhJ, die wordt gekozen door een gerenommeerde vakjury, wordt de publieksprijs weer vergeven.

 

Timeline

Vanaf 27 augustus 2018 kunnen jonge ambtenaren worden genomineerd (of zichzelf nomineren). Op 24 september 2018 sluit de nominatie periode en wordt de lijst teruggebracht tot 10 kandidaten. De 10 kandidaten nemen deel aan de selectiedag die wordt georganiseerd met JS Consultancy. Daaruit volgen de finalisten die het tegen elkaar opnemen tijdens de verkiezingsavond op 17 januari 2019. De locatie volgt nog!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!