of 63000 LinkedIn

FUTUR ontmoet Abigail Norville op 8 april

FUTUR ontmoet Abigail Norville op 8 april. Zij is plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Futur Reageer

Donderdag 8 april is je kans om kennis te maken met Abigail Norville, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). FUTUR organiseert dit digitale event samen met het Haagsch College, waarin jullie haar als jonge ambtenaren kunnen bevragen!

We gaan met haar in gesprek over haar carrièrepad en visie op de jonge ambtenaar. Wat zijn nou de verschillen tussen werken bij een kleine en grote gemeente, en bij de Rijksoverheid? Hoe heeft Abigail zich ontwikkeld van jonge ambtenaar tot ambtenaar op topniveau werkende voor de Algemene Bestuursdienst (ABD)? Wat is haar visie op goed ambtenaarschap in een tijd waarin de overheid verandert? En hoe zorgen we voor genoeg diversiteit en inclusie, óok aan de ambtelijke top?

 

Benieuwd geworden? Of heb jij zelf een vraag aan Abigail? Schrijf je snel in via het evenement op www.futur.nl. Deelname is gratis en we starten om 17:30 uur. In een collegetour-setting stelt BNR Nieuwsradio presentator Thomas van Zijl de vragen. Het evenement wordt digital uitgezonden vanuit Nieuwspoort via ons FUTUR Live! platform (www.futurlive.nl).

 

Abigail Norville is sinds oktober 2019 werkzaam bij het ministerie van VWS. Daarvoor heeft zij gewerkt als directeur Human Resource bij de gemeente Rotterdam en als directeur Bedrijf bij de gemeente Vlaardingen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding