of 59130 LinkedIn

FUTUR ontmoet … Ronald Plasterk: ‘De toekomst van het openbaar bestuur’

FUTUR ontmoet … Ronald Plasterk: Hoe ziet hij de toekomst van het bestuur in ons land?
Reageer

Hoe ziet minister Plasterk de toekomst van het bestuur in ons land? In hoeverre zet decentralisatie door en zal er door de verschillende bestuurslagen moeten worden samengewerkt?

In deze derde editie van ‘FUTUR ontmoet…’ geeft de minister van Binnenlandse Zaken in een mini-Haagsch College zijn visie hierop.

Vervolgens gaat de minister in gesprek over dit onderwerp met de jonge ambtenaren in de zaal. Hiervoor mag jij van tevoren je vraag indienen bij ons en wie weet krijg je de kans jouw vraag persoonlijk aan de minister te stellen! Vragen als: Wat voor soort leiderschap is er in de toekomst nodig? Hoe belangrijk is verjonging voor de overheid? En zal er op lokaal en nationaal niveau steeds meer gebruik worden gemaakt van referenda? Allemaal vragen die jij de minister persoonlijk mag stellen. Ook kunnen er vragen worden gesteld over terrorisme bestrijding, aangezien de minister ook politiek verantwoordelijk is voor de inlichtingendienst AIVD. En natuurlijk is er gelegenheid om te praten over hoe het leven als minister is. Hoe houdt de minister zich fit? En hoe ziet zijn weekend er uit?

 

Kom erachter tijdens deze unieke zomeravond editie van ‘FUTUR ontmoet…Ronald Plasterk’ die wordt georganiseerd in samenwerking met Haagsch College en Berenschot. Grijp je kans en kom naar Nieuwspoort (Den Haag) op 21 november. Meld je aan via deze link!

 

Tip: De beste vragen zijn kort en krachtig. Formuleer dan ook scherpe en gerichte vragen over 1. het bestuur van de toekomst 2. persoonlijke vragen of 3. Terrorismebestrijding in relatie tot de inlichtingendiensten

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers