of 59162 LinkedIn

FUTUR: hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren

Reageer

FUTUR: hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties in Nederland. FUTUR brengt jonge ambtenaren met elkaar in contact voor netwerkvorming, uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën.

FUTUR streeft naar vernieuwing van de overheidsorganisatie en naar een beter imago van de overheid als werkgever. FUTURisten zijn bevlogen, betrokken, ambitieus en meer dan gemiddeld geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de maatschappij, de politiek en vooral de overheid. Het openbaar bestuur, in al haar complexiteit, heeft onze bijzondere aandacht. 

De jonge ambtenaren in onze doelgroep zijn werkzaam bij de rijksoverheid (ministeries, zelfstandige bestuursorganen, Hoge Colleges van Staat, Rechterlijke Macht), de decentrale overheid (provincies, stadsregio’s, waterschappen en gemeenten), wetenschappelijke instellingen, het onderwijs, de politie en ook bij politieke partijen.

 

Sinds 2002 organiseert FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Deze verkiezing is in het leven geroepen om het nuttige en onmisbare werk van jonge, ambitieuze ambtenaren onder de aandacht te brengen.

 

De winnaar mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen. Hij of zij staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Met het winnen van de eervolle titel ontvangt de Jonge Ambtenaar van het Jaar ook een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaringsprijs.

 

De verkiezing wordt jaarlijks in januari gehouden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers