of 62812 LinkedIn

Back to the Basics

Back to the Basics. Jonge ambtenaren het beste van dienst zijn
Futur Reageer

Een crisis kun je natuurlijk ook altijd in je voordeel gebruiken. Daarom zijn we met de start van een nieuw jaar en het 'corona-proof' maken van al onze activiteiten tijdens ons bestuursweekend ook gelijk diep in onze ‘raison d’être’ gedoken. Hoe kunnen wij als FUTUR jullie, onze jonge ambtenaren, het beste van dienst zijn. Vanuit die gedachte zijn de activiteiten van dit jaar opgezet; back to the basics!

Allereerst staat FUTUR voor het verbinden van jonge ambtenaren onderling. Natuurlijk blijven wij  Jonge Ambtenaren Netwerken helpen op te zetten en ze te verstevigen. Daarnaast willen wij jullie de mogelijkheid geven ook jonge ambtenaren van andere organisaties te ontmoeten. Daarom willen we dit jaar samen met de netwerken een aantal kleinere regionale netwerk events opzetten. Zo blijven we jonge ambtenaren de kans bieden kennis en kunde uit te wisselen.
 
Ten tweede willen we laten zien wat jonge ambtenaren dagelijks voor mooi werk neerzetten en wat hun grote waarde is voor de publieke sector. Het afgelopen jaar hebben zo veel van jullie met enthousiasme aan FUTUR vertelt over jullie mooie projecten. Het nieuwe thema voor dit jaar is dan ook ‘trots’! Het doel van FUTUR is om iedereen in de publieke sector en daarbuiten te laten zien wat wij, als jonge ambtenaren, ieder jaar doen om Nederland een stukje mooier, veiliger, beter en/of duurzamer te maken.
 
Ten slotte willen wij dat de overheid een fijne plek is om als jonge ambtenaar te werken. Vorig jaar hebben jullie met de A&O enquête ons al massaal laten weten hoe jullie je baan ervaren. Dit jaar zullen wij dieper op dit soort vraagstukken in gaan, zodat FUTUR de publieke sector constructief feedback kan blijven geven hoe zij hun jonge mensen kunnen werven en loopbaanperspectief kunnen bieden.
 
Natuurlijk zijn we nog veel meer van plan, maar daar komen we later op terug! Voor nu kijken wij er als bestuur van FUTUR naar uit om komend bestuursjaar van jullie te horen en jullie hopelijk op een (on-line) event te mogen ontmoeten.
 
Tot snel!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding