of 59123 LinkedIn

Werken bij een gemeente, maar nog geen ervaring?

Reageer

De gemeente is een populaire werkgever, zo blijkt niet alleen uit verschillende onderzoeken, maar ook uit de vele telefoontjes die wij mogen ontvangen. Steeds vaker bellen ook personen die aangeven graag bij een gemeente te willen werken, maar nog niet over gemeentelijke ervaring beschikken. Vaak is dit een struikelblok bij eventuele sollicitatiegesprekken.

Bent u op zoek naar een opstap voor een carrière binnen de gemeente? Denk dan eens aan het volgen van de opstapcursussen Burgerzaken of Inkomensconsulent. Bij deze cursussen is het geen absolute voorwaarde om al over gemeentelijke ervaring te beschikken of (al) een gemeentelijke functie te bekleden.

 

Coaching

Ook kunt u ervoor kiezen om een coachingstraject te volgen. Door middel van coaching werken we intensief aan uw persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om effectiviteit, overtuigingskracht, adviesvaardigheden, loopbaanontwikkeling, leiderschap of vakinhoud; we stellen een passend coachingstraject voor u samen.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de opleiding Inkomensconsulent? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze programmamanager Dick van der Gugten via telefoon 06 15 05 16 06 of e-mail d.van.der.gugten@bestuursacademie.nl.

 

Wilt u meer informatie over de opstapcursus Burgerzaken? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze programmamanager Ilse Berghuis via telefoon 06 20 11 7437 of e-mail i.berghuis@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.