of 59123 LinkedIn

Werken aan vaardigheden voor de ambtenaar van nu?

Werken aan vaardigheden voor de ambtenaar van nu? Veranderende takenpakket vraagt om specifieke vaardigheden op het gebied van onder meer creativiteit, persoonlijk ondernemerschap en scenarioplanning
Reageer

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het beleid en de dienstverlening van de overheid. U zit niet meer de hele dag achter uw bureau, maar gaat erop uit. De samenleving in. Samen met andere overheidsinstanties en stakeholders maatschappelijke problemen oplossen.

Dit veranderende takenpakket vraagt om specifieke vaardigheden op het gebied van onder meer creativiteit, persoonlijk ondernemerschap en scenarioplanning.
 
Onze pop-upwerkplaats voor de ambtenaar van nu is de ideale gelegenheid voor u om met deze vaardigheden te oefenen. In werkateliers van een halve dag gaat u actief aan de slag met collega’s uit uw eigen regio. U scherpt dus niet alleen uw vaardigheden aan, maar breidt ook nog eens uw netwerk uit.
 
Praktische informatie
 • Datum: maandag 2 tot en met vrijdag 6 oktober 2017
 • Kosten: € 190,- per werkatelier
 • Locatie: InspirID Groningen

 

Aanmelden

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per werkatelier. Wacht dus niet te lang en meld u vandaag nog aan. Bekijk snel de werkateliers waaruit u kunt kiezen!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.