of 59250 LinkedIn

Uitbreiding geaccrediteerde actuele Bachelor- en Masteropleidingen

Reageer

De nieuwe gids is uit!

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe studiegids. Met daarin een nog breder en gespecialiseerder aanbod dan u van ons gewend bent. Doordat wij nu deel uitmaken van NCOI Groep, kunnen wij de overheidsmarkt nog beter bedienen. Zo hebben wij ons aanbod uitgebreid met een groot aantal geaccrediteerde Bachelor- en Masteropleidingen die zeer actueel zijn en goed aansluiten bij de behoeften van overheidsorganisaties.

Starten op elk gewenst moment

We hebben een flink aantal uitdagende en inspirerende modules en opleidingen toegevoegd, waaronder de Master Beleid en Proces, HBO Beleid en Governance, en de module Professionele vaardigheden. Alle modules en opleidingen kunnen op ieder gewenst moment worden gestart, enkele ook op afstand in een e-Learningvariant.

 

Overzichtelijk beeld van alle opleidingen en diensten

In de nieuwe studiegids voor 2015/2016 vindt u niet alleen een compleet overzicht van al onze opleidingen en trainingen. Wij vertellen u daarin ook graag over onze andere producten en diensten. U kunt onze opleidingen bekijken op onze website of kosteloos een exemplaar van onze studiegids aanvragen. U krijgt deze dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start nu

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

Agenda

6 april 

Inloopspreekuur Bachelor- en Masteropleidingen

18 & 19 april  

NVVB Landelijk Congres

26 & 27 juni 

VNG Congres

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.