of 59250 LinkedIn

Studenten ontvangen diploma Inkomensconsulent van wethouder gemeente Súdwest-Fryslân

Reageer

AfbeeldingVrijdag 4 december ontvingen zes deelnemers aan een werkleertraject tot inkomensconsulent hun diploma van wethouder Stella van Gent van Gemeente Súdwest-Fryslân. Zij volgden de opleiding Inkomensconsulent bij Bestuursacademie Nederland en liepen stage bij de gemeente. Detacheringsbureau Maandag® heeft alle deelnemers een arbeidscontract aangeboden.

“Het is een heerlijk gevoel om het diploma te hebben en daarmee ook meteen een baan”, aldus een van de deelnemers aan het project. Wethouder Van Gent: “De doelstelling was: ga met een aantal mensen met een uitkering een traject in om hen klaar te maken voor het vak inkomensconsulent. En koppel daar een baangarantie aan vast. Vooral dat laatste is wel spannend geweest. Maar met z’n allen zijn we daarin geslaagd. Chapeau voor iedereen die hier aan heeft meegewerkt en natuurlijk ook voor de kandidaten.”
 
Dit is een gezamenlijk project van Gemeente Súdwest-Fryslân, UWV, Pastiel, Bestuursacademie Nederland en Maandag®.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.