of 59250 LinkedIn

Interessante opstap naar een (verkorte) Bachelor- of Masteropleiding?

Reageer

Vanaf september 2015 start Bestuursacademie Nederland met een geheel vernieuwd programma voor de basisopleiding Adviseur Lokale Overheid (ALO). Deze opleiding sluit optimaal aan op de competenties en het kennisniveau waarover beleidsmedewerkers moeten beschikken. Op zichzelf is deze opleiding dus al bijzonder relevant, maar deze biedt bovendien een interessante meerwaarde! De basisopleiding ALO biedt namelijk kans op vrijstelling voor onderdelen van de HBO Bachelor Bestuurskunde, specialisatie Lokale overheid. Een mooie opstap om wellicht op een later moment nog door te gaan met een volledig Bachelor- of Masterprogramma! 

Al in het bezit van een ALO-diploma?

Heeft u al een ALO-diploma behaald en wilt u in aanmerking komen voor een vervolgopleiding die ook nog eens erkend is door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO)? Neem dan contact met ons op. We kunnen op basis van uw dossier bekijken welk leertraject voor u het meest interessant is.


Bel voor meer informatie naar 035 - 7 604 850 of stuur een e-mail naar info@bestuursacademie.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start nu

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

Agenda

6 april 

Inloopspreekuur Bachelor- en Masteropleidingen

18 & 19 april  

NVVB Landelijk Congres

26 & 27 juni 

VNG Congres

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.