of 59123 LinkedIn

Eerste geslaagden Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst gemeente Rotterdam

Eerste geslaagden Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst gemeente Rotterdam. Traject was erop gericht een kwaliteitsstandaard voor deze afdeling te zetten.
Reageer

De gezichten op de foto spreken boekdelen. 5 geslaagde medewerkers, docent, teamleiding en ondersteuning van de afdeling Stedelijke Zorg-Maatschappelijke Ontwikkeling leverde een stralende foto op bij de diploma-uitreiking op 12 oktober 2017. De beloning voor een inspanning van bijna een jaar, in een traject dat erop was gericht een kwaliteitsstandaard voor deze afdeling te zetten. Een soort objectief ijkpunt waaraan men het niveau van de medewerker kan afmeten.

Wennen

Voor veel deelnemers was het alweer wat langer geleden dat zij een opleiding van een jaar hadden gevolgd. In het begin was het dus erg wennen om de studie te combineren met het werk, privésituatie en soms tijdrovende liefhebberijen.


Aansprekende resultaten

Maar door gezamenlijk de schouders eronder te zetten en door de tomeloze inzet van docent Tinneke Herfkens van Bestuursacademie Nederland, lukte het veel deelnemers om boven zichzelf uit te groeien en de 3 modules met vaak aansprekende resultaten af te sluiten.
Het moet dus ook lukken om de overige deelnemers naar het diploma te leiden. Wij hebben daar in ieder geval alle vertrouwen in.


Vervolg

Daarnaast is er zicht op een vervolg van deze opleiding. Nu voor een groter aantal deelnemers op weg naar een meetbare en objectieve kwaliteit in de vorm van het diploma JKSD.

Heeft u ook interesse in een opleiding of training Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening? Bekijk dan eens de onderstaande opleidingen/trainingen:
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.