of 59123 LinkedIn

Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ) of de opleiding Medewerker Lokale Overheid Burgerzaken (MLOBZ)

Reageer

Heeft u interesse in de Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ) of de opleiding Medewerker Lokale Overheid Burgerzaken (MLOBZ)? Ook in studiejaar 2016/2017 kunt u weer bij ons terecht:

Overweegt u de Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ) of de opleiding Medewerker Lokale Overheid Burgerzaken (MLOBZ) te volgen? Bestuursacademie Nederland biedt deze opleidingen ook in het nieuwe studiejaar nog gewoon aan.

Volgens Bart Ploeg, opleidingsmanager bij Bestuursacademie, ervaren de studenten de opleidingsstructuur bij Bestuursacademie als duidelijk en overzichtelijk: “Bij Bestuursacademie volg je een voorgeschreven route en als je die helemaal doorloopt, haal je je diploma. Je leert bij ons een vak en je leert dwarsverbanden te zien.”

 

Diploma van Bestuursacademie

Studenten die dit studiejaar starten met BOBZ of MLOBZ hebben bij ons de mogelijkheid om hun opleiding binnen de gestelde termijn van 3 jaar af te ronden en een diploma te behalen. Zij ontvangen dan een diploma van Bestuursacademie. Ook studenten die al eerder met BOBZ of MLOBZ zijn gestart en nog enkele examens moeten afronden om hun diploma in ontvangst te kunnen nemen, kunnen in het nieuwe studiejaar weer bij ons terecht. Zij hebben de garantie dat zij na het behalen van het eerste examen 3 jaar de tijd hebben om de overige modules af te ronden. Ook zij ontvangen een diploma van Bestuursacademie. Bart: “Hiermee komen wij tegemoet aan de behoefte van studenten om de opleiding in alle rust te kunnen afronden.” De modules van Bestuursacademie gaan meerdere keren per jaar van start.

 

Erkenning bij NVVB behaalde modules

Bestuursacademie neemt zelf examens af en ook modules die bij de NVVB zijn behaald worden erkend. Studenten hoeven dan alleen nog de resterende modules af te ronden en ontvangen vervolgens een diploma van Bestuursacademie. Daarnaast kunnen ook studenten die een of meerdere modules bij een ander opleidingsinstituut hebben gevolgd examen doen bij Bestuursacademie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.