of 59250 LinkedIn

Special VGS 2014

Centraal thema is leiderschap in tijden van grote verandering. In de special besteden we aandacht aan hoe je vandaag de dag grote organisaties aanstuurt. Waar gemeenten en de daar werkzame ambtenaren meer in netwerkverband moeten opereren, dienen leidinggevenden hun invloed op een andere manier aan te wenden. Wat wordt er van hen verwacht? En hoe doen ze dat?

 

In deze special komen o.a. aan de orde:
 

 1. Interview met filosoof René ten Bos (RU Nijmegen) - inhoudelijk gekoppeld aan zijn lezing. Steeds moeilijker om als leidinggevende macht uit te oefenen;
   
 2. Invulling leiderschap door gemeentesecretarissen. Wat zijn de veranderingen, de trends en de mogelijkheden. Reflecties door Gabrielle Haanen (Tilburg), Sander Castelein (Ooststellingwerf), Gerharda Tamminga (Oude Ijsselstreek) en jonge, net begonnen gemeentesecretaris in westen van land.
   
 3. Ontschotten op de werkvloer is een van de belangrijkste opgaves met het oog op de decentralisaties. Een reportage uit de praktijk hoe je dat als algemeen directeur op een innovatieve wijze organiseert.
   

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ca. 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 3 oktober 2014. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 29 september 2014 11.00 uur.

 

Wilt u de advertentiemogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met de afdeling sales; 

 

Marcel van der Meer

T: 020 - 573 3628

M: 06 231 688 72

E: mvdmeer@binnenlandsbestuur.nl

 

Jan-Willem Hulst

M: 06 - 226 636 74

E: Jhulst@binnenlandsbestuur.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

 • 200.000 unieke bezoekers per maand
 • 900.000 pageviews per maand
 • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
 • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
 • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
 • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl