of 59250 LinkedIn

Special Vastgoed 2015

Het komt vast goed, toch…

 

Leegstand van kantoren, leegstand van winkels, leegstand van maatschappelijk vastgoed. Alle gemeenten hebben ermee te maken. De tijd van goede bedoelingen, oproepen tot samenwerken en mooie lange termijnplannen is voorbij. Het is tijd voor duidelijke keuzes en een gerichte aanpak.

In de special vastgoed o.a. aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • Welke nieuwe planologische concepten en financiële instrumenten zijn er voorhanden om de leegstand het hoofd te bieden?
  • Hoe kan via flexibele bestemmingsplannen toekomstige leegstand worden voorkomen? 
  • Welke mogelijkheden biedt de nieuwe Omgevingswet om de leegstand te lijf te gaan?

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de speciale actievoorwaarden? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De special verschijnt op vrijdag 25 september 2015. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 21 september 2015 11.00 uur. 

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl