of 59250 LinkedIn

Special Vastgoed 2014

Het centrale thema van de vastgoedspecial van Binnenlands Bestuur is de toekomst voor maatschappelijk vastgoed. Gemeenten bezitten voor tientallen tot vaak honderden miljoenen euro's aan gebouwen. Door bezuinigingen op het gebied van zorg, recreatie en cultuur dreigt veel van dat bezit leeg te komen staan. Gemeenten moeten snel antwoord vinden op die situatie om te voorkomen dat het maatschappelijk vastgoed een grote kostenpost wordt op de begroting.

 

In deze special komen o.a. aan de orde:

  1. Interview met Paula Smits, auteur van het in september te verschijnen boek "Gemeentelijk Vastgoedmanagement";
  2. Een nieuwe toekomst voor zorggebouwen. Kansen liggen er op het gebied van het scheiden van wonen en zorg, verduurzaming en herbestemming;
  3. Efficiënter gebruik van maatschappelijk vastgied kan leiden tot een aanzienlijke besparing voor de gemeente. Voorbeelden uit de wereld van sport en cultuur.
  4. De gemeente Lingewaard maakte vorig jaar bekend in principe al haar 199 gebouwen in de verkoop te gooien. Een artikel over het hoe, waarom en de resultaten van het verkoopbeleid.

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ca. 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 26 september 2014. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 22 september 2014 11.00 uur.

 

Wilt u de advertentiemogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met de afdeling sales; 

 

Marcel van der Meer

T: 020 - 573 3628

M: 06 231 688 72

E: mvdmeer@binnenlandsbestuur.nl

 

Jan-Willem Hulst

M: 06 - 226 636 74

E: Jhulst@binnenlandsbestuur.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl