of 59130 LinkedIn

Special Opleidingen 2017: Opleiden is ontwikkelen

Wen er maar aan: de komende jaren zullen gemeenten veel veranderingen doormaken. Er komen nog meer taken bij en het zal naar verwachting permanent aanpassen worden aan de nieuwe, soms snel wisselende eisen die de samenleving stelt.

 

AfbeeldingOp die ontwikkeling kun je als ambtelijke organisatie maar beter zijn voorbereid. Dat betekent tijdig een antwoord proberen te vinden op onder andere de vragen hoe te veranderen, hoe te leren en hoe iedereen op de werkvloer – van hoog tot laag – in dat proces mee te nemen. In de special opleidingen zoomen we in op de te ontwikkelen verandercapaciteit, degenen die het voortouw nemen, het specifieke opleidingsaanbod en niet in de laatste plaats het opleidingsbudget.

 

Op 24 maart verschijnt de Binnenlands Bestuur special Opleidingen. Hierin komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
 

  1. Onderzoek naar de verandercapaciteit van gemeenten
  2. Profielen van de ‘veranderaars’ op de werkvloer
  3. Ontwikkeling van het opleidingsbudget: van karig naar onbeperkt
  4. Trends op het gebied van opleidingen

 

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de speciale actievoorwaarden? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 24 maart 2017. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 20 maart 2017 11.00 uur.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl