of 59130 LinkedIn

Special Opleidingen 2016

AfbeeldingInzetbaarheid, mobiliteit en vakmanschap is waar het de komende jaren om draait op de verstokte arbeidsmarkt van de centrale en decentrale overheid. In de special Opleidingen besteedt Binnenlands Bestuur aandacht aan hoe daar met onder andere opleidingen invulling aan kan worden gegeven, al dan niet in combinatie met een flinke reorganisatie.

 1. Doorstroming moet. Maar dat  is lastig als bijna iedereen wil blijven zitten en er nauwelijks ruimte is voor instroom. Biedt opleiden en bijscholen uitkomst? Een succesvolle aanpak.
   
 2. Ambtelijk vakmanschap, dat is ook de ontwikkeling van digitale competenties bij de ambtenaar. Hoe leer je als niet meer zo piepjonge medewerker dat i-kunstje?
   
 3. Overbodig en ontslagen. Hoeveel ambtenaren belanden er eigenlijk in de ww en op welke wijze komen ze daar uit – als dat al lukt? Over outplacement, nascholing en …payrolling.


Ziet u raakvlakken met bovenstaande onderwerpen? Neem dan contact op met de afdeling sales voor informatie en advies over de diverse advertentiemogelijkheden. T: 020-57 33 634 of E:sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 25 maart 2016. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 21 maart 2016 11.00 uur.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

 • 200.000 unieke bezoekers per maand
 • 900.000 pageviews per maand
 • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
 • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
 • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
 • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl