of 59130 LinkedIn

Special ICT

Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt geteld, gemeten en geregistreerd. Aan data ontbreekt het niet. De vraag is meer hoe ze als gemeente of provincie te interpreteren en te gebruiken voor bijvoorbeeld het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

 

In de special ict belichten we de mogelijkheden om als decentrale overheid tot data-gedreven beleid te komen. Maar ook welke verdere stappen nog nodig zijn om onze digitale verzameldrift in banen te leiden. Het kan altijd beter en slimmer.

  1. Onderzoek Binnenlands Bestuur: hoe digitaal zijn gemeenten eigenlijk?
  2. Wat gebeurt er achter de schermen in de Smart City Labs aan maatschappelijke innovatie?
  3. Slimme toepassingen van data-gedreven beleid in de praktijk.
  4. Van wie zijn die verzamelde data eigenlijk? De noodzaak voor internationale cyberwet- en -regelgeving groeit.

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de advertentietarieven? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 23 juni 2017. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 19 juni 2017 11.00 uur.

 

Afbeelding

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl