of 59123 LinkedIn

Special ICT 2016

SPACE CONTROL

 

Afbeelding


Digitale technologieën vormen zowel een zegen en een bedreiging voor de overheid. Zo zijn drones door de inspecties in te zetten om onheil te detecteren, maar ook te gebruiken om juist rampspoed te creëren. Met internet is het niet veel anders. Het maakt het delen van informatie op de werkvloer en met inwoners makkelijk, maar tegelijkertijd opent het deuren die gesloten moeten blijven: handige Harries weten de beveiligingschecks met regelmaat te omzeilen. In de ict-special van Binnenlands Bestuur besteden we ruim aandacht aan hoe je er als overheid in slaagt je regelgeving en systemen dusdanig in te richten dat kwaadwillenden de pas wordt afgesneden.
 

  1. Bewapening tegen DDOS-terreur. Eerdere slachtoffers voorkomen nieuwe aanvallen. Enkele gemeentelijke cio’s zetten op hoofdlijnen uiteen hoe ze daarbij te werk gaan.
  2. Hackers die sluizen en gemalen bedienen? Het blijkt een reëel gevaar. De inhaalslag die waterschappen moeten maken om natte voeten vanwege een digitale inbraak te voorkomen.
  3. Crisistraining tegen aanvallen van drones, hacks en ander leed. Oefenen met worst case cyberscenario’s helpt, want goede voorbereiding op een crisis is het halve werk.
  4. Interview met de nationale digi-commissaris Bas Eenhoorn over kansen en bedreigingen van de digitalisering.


De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 22 april 2016. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 18 april 2016 11.00 uur. 

 

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de speciale actievoorwaarden? Neem dan contact op met de afdeling sales.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl