of 59250 LinkedIn

Special ICT 2015

Digitale stappen vooruit

 

Gemak dient niet alleen de mens, maar ook gemeentelijke organisaties. In deze special aandacht voor hoe ICT-ontwikkelingen ambtenaren werk uit handen kunnen nemen. Veel aandacht is er in de regel voor falende projecten op dat gebied. De special laat zien dat er op lokaal niveau wel degelijk stappen in de gewenste richting worden gezet. 

 

  1. Interview met een gemeentesecretaris die ICT als een belangrijk fundament ziet voor de reorganisatie van de gemeentelijke organisatie
  2. Zelf bedachte apps kunnen gemeenten helpen transparanter te worden
  3. Hoe ziet het nieuwe ICT-landschap rond de 3D’s er uit? De voornemens waren ambitieus. Een inventarisatie van wat daarvan terecht is gekomen


Afbeelding

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur.
Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 24 april 2015. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk vrijdag 20 april 2015 11.00 uur.

 

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de speciale actievoorwaarden? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl