of 59250 LinkedIn

Special Decentralisaties 2015

De Uitdaging

 

Bijna een jaar zijn gemeenten verantwoordelijk voor de Wmo 2015, de jeugdzorg en de Participatiewet. Er zijn geen grote ongelukken gebeurd, maar helemaal over rozen ging het niet. Haperende verdeelmodellen, onvolledige gegevens over cliëntenaantallen, pgb-problemen en uitblijvende facturen van zorgaanbieders maakten het werk er voor gemeenten niet makkelijk op. Ondanks al die obstakels moesten  gemeenten ‘gewoon’ aan de slag om de zorg en ondersteuning zo dicht mogelijk bij inwoners te organiseren.

 

In deze special ‘De uitdaging’ blikken we terug op het eerste ‘3D-jaar’, maar kijken we vooral vooruit. Waar liggen kansen en mogelijkheden om weer een stap verder te zetten. 

 

In de special brengen we onder andere de volgende artikelen:

 1. Exclusief interview: Martin van Rijn over eerste 3D-jaar..
 2. .Onderzoek onder ambtenaren: hoe het gaat met de uitvoering van de Wmo 2015, de Jeugdwet en de Participatiewet?
 3. De praktijk: Aanbesteden volgens het model Lelystad.
 4. Garantiebanen
 5. Onderzoek: mantelzorgende ambtenaren.


Over het algemeen worden specials van Binnenlands Bestuur zeer goed gelezen. Het interview met Staatssecretaris van Rijn en het spraakmakende onderzoek zijn een garantie dat ook deze special breed zal worden gelezen.

 

Graag bieden wij u de mogelijkheid hiervan mee te profiteren middels een advertentie of advertorial. De special verschijnt op 6 november, u kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 2 november.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

 • 200.000 unieke bezoekers per maand
 • 900.000 pageviews per maand
 • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
 • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
 • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
 • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl