of 62812 LinkedIn

Special Binnenlands Bestuur 40 jaar!

Afbeelding

 

In 1980 rolde de eerste Binnenlands Bestuur van de band. De laatste editie van 2019 is de aftrap van een jubileumjaar waarin we regelmatig aandacht zullen besteden aan ons jubileum.

 

In de afgelopen 40 jaar is er veel gebeurd in het Nederland. In dit speciale themanummer zoomen we in op wat er sinds 1980 is veranderd op een aantal terreinen waar het lokale bestuur mee te maken heeft.

 

  1. De ontwikkeling die gemeenten hebben gemaakt die 40 jaar geleden tot de onaantrekkelijkste en onveiligste plaatsen behoorden.
  2. De verandering van de bestuurlijke indeling. In 1980 telde Nederland nog 811 gemeenten. Volgend jaar zijn er dus voor het eerst sinds 2008 geen gemeentelijke herindelingen en blijft de teller op 355 staan. Wat zijn de voorspellingen voor 2060?
  3. Het regent in veel organisaties hervormingen met als doel dat het efficiënter en beter wordt. Onderzoek laat zien dat dergelijke ingrepen lang niet overal in de publieke sector hebben geleid tot productiviteitsgroei.
  4. Essay bewonersparticipatie toen en nu. Zoek de verschillen.

 

Al 40 jaar ontvangen ambtenaren en bestuurders Binnenlands Bestuur op het privéadres. Deze speciale uitgave ligt vlak voor de feestdagen op de deurmat en zal gegarandeerd goed worden gelezen, dit geldt uiteraard ook voor uw advertentie.

 

Wie jarig is trakteert

De special 40-jaar verschijnt op vrijdag 20 december, u kunt tot vrijdag 13 december uw advertentie reserveren. Voor meer informatie over de speciale jubileumtarieven kunt u met ons contact opnemen op 020 - 573 3634 of per e-mail: sales@binnenlandsbestuur.nl of kijk op onze website www.binnenlandsbestuur.nl/adverteren

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 10 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 62.000 leden
  • Magazine (papier+online) 44.528 abo (op privé adres)
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand
  • Nieuwe samenwerking Binnenlands Bestuur en Finance.nl

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl