of 59250 LinkedIn

Special Arbeidsmarkt 2015

Moderne arbeidsvoorwaarden

 

In de special arbeidsmarkt besteedt Binnenlands Bestuur aandacht aan de trends op het gebied van de arbeidsvoorwaarden voor ambtenaren. Oudere medewerkers krijgen hier en daar de mogelijkheid om korter te gaan werken, om op die manier ruimte te creëren voor de instroom van jongeren. We verkennen of daar collectief een afspraak over te maken is. Op individueel niveau staat er zeker een modernisering voor de deur: in het IKB worden verschillende op geld te waarderen arbeidsvoorwaarden omgezet in een budget dat door de werknemer vrij te besteden is.

 

  • In de strijd tegen vergrijzing slaan aantal gemeenten nieuwe wegen in om jongeren toch een kans te geven. Voorbeelden zijn te vinden in Hoorn en Den Haag.
  • Nieuwe trends in cao-ambtenaren. Met name peilen we of demotie daar een plek in krijgt.
  • Hoe staat het met Individueel Keuze Budget? Het persoonlijk budget gaat bestaan uit de middelen die nu nog horen bij de vakantietoelage, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en het bovenwettelijk verlof. De invoering van het IKB is uitgesteld tot 2017, maar een aantal pilotgemeenten wil er op 1 januari al mee beginnen.


Ziet u raakvlakken met bovenstaande onderwerpen? Neem dan contact op met de afdeling sales voor informatie en advies over de diverse advertentiemogelijkheden. T: 020-57 33 634 of E:sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De special verschijnt op vrijdag 28 augustus 2015. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 24 augustus 2015 11.00 uur.


De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl