of 58952 LinkedIn

Magazine


AfbeeldingHet magazine Binnenlands Bestuur verschijnt elke veertien dagen in een oplage van circa 40.000 exemplaren papieren versie en 12.000 exemplaren digitale versie en biedt lokaal nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid van de overheid. 

 

Ambtenaren en bestuurders dienen zich elke drie jaar opnieuw aan te melden om het magazine op het huisadres te mogen ontvangen. De populariteit van het magazine blijft ondanks de intrede van de nieuwe media groot.

 

Hieronder een overzicht van de verschillende advertentie mogelijkheden in het magazine Binnenlands Bestuur:

 

Advertenties

Er zijn verschillende advertentieformaten mogelijk in het magazine Binnenlands Bestuur. 

 

Advertorials

Wilt u een inhoudelijk artikel plaatsen in Binnenlands Bestuur? Dat kan uitsluitend in de vorm van een advertorial. Een journalist neemt namens Binnenlands Bestuur contact met u op voor een telefonisch interview. Binnenlands Bestuur draagt zorg voor de vormgeving.

 

Ingezonden Mededelingen

Een ingezonden mededeling is een kleine advertentie die geplaatst wordt op een redactionele pagina (89x35 mm). Tarief vanaf € 1.455,-

 

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.

 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 9 nieuwsbrieven; 53.000 abonnees
  • Linkedin Groep met ca. 59.000 leden
  • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
  • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl