of 59250 LinkedIn

ZIUT

Ziut is specialist in de openbare ruimte. We zijn expert in openbare verlichting, verkeersregeling en camerabeveiliging. We leggen het aan, voorzien u van advies, of nemen u alle zorg uit handen door ook beheer en onderhoud te verzorgen. Ziut heeft als marktleider op het gebied van openbare verlichting binnen de gemeentes 1,3 miljoen van de 3,5 miljoen lichtmasten in Nederland in beheer.

 

Ziut is uw ideale partner voor het ontwikkelen van uw Smart City. Een lichtmast is bij uitstek de perfecte drager om Smart City oplossingen optimaal te faciliteren. De mast kan als houder op een juiste hoogte worden gebruikt voor beeld- of informatiedragers en sensoren, er staat stroom op én er is eenvoudig een telecomverbinding aan te leggen. Ziut helpt u energie te besparen door slimmer te schakelen en te dimmen. Dat maakt Ziut tot onmisbare schakel in de Smart City.


 • ‘Geniet van de onzekerheid’. Advies aan overheden: bereid u voor op de onzekerheid van de 21e eeuw!

  Overheden: ‘Geniet van de onzekerheid’

  Reageer
  Technologieën ontwikkelen zich momenteel exponentieel. De oude overheidsvisies voor de komende dertig jaar zijn passé, want voordat je het weet is er een technologische doorbraak die de …
 • Bellingwolde vervangt openbare verlichting

  Reageer
  In de gemeente Bellingwedde wordt een deel van de verouderde openbare verlichting vervangen door nieuwe led-verlichting. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Ziut.
 • Smart City: science fiction? Een slimme stad is geen sciencefictionachtige omgeving waar alles alleen maar draait om higtechinnovaties en data.

  Smart City: science fiction?

  Reageer
  Een slimme stad is geen sciencefictionachtige omgeving waar alles alleen maar draait om higtechinnovaties en data. Sterker nog, het ziet er niet heel anders uit dan een gewone stad. Maar je …
 • Opsterland vervangt verouderde verlichting door led

  Reageer
  De gemeente Opsterland, gelegen in het hart van de provincie Friesland, laat binnenkort de verouderde verlichting in de gemeente vervangen door led-verlichting in een warmwitte lichtkleur.
 • Overname Ziut door SPIE definitief. Ziut, Nederlandse marktleider in de openbare verlichting, beschikt over een uitstekende basis om steden uit te rusten met innovatieve en intelligente oplossingen. Dit sluit goed aan bij de expertise binnen het marktsegment Smart city van SPIE.

  Overname Ziut door SPIE definitief

  Reageer
  SPIE, Ziut, Alliander en Enexis Groep hebben de definitieve koop- en verkoopovereenkomst getekend. Per 8 september maakt  Ziut officieel deel uit van SPIE.
 • Led-verlichting in Blaricum. De gemeente Blaricum streeft naar ‘efficiënte en effectieve straatverlichting, met oog voor duurzaamheid, energiebesparing, verkeersveiligheid en sociale veiligheid’.

  Led-verlichting in Blaricum

  1 reactie
  De openbare straatverlichting in de wijk Bijvanck in Blaricum wordt aangepast. Vanaf begin oktober 2017 worden de bestaande lichtmasten grotendeels vervangen door nieuwe masten met …
 • SPIE bereidt zich voor op overname van Ziut

  Reageer
  SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, is voornemens om Ziut te acquireren. Ziut is expert in installatie, beheer en onderhoud …

Contactgegevens

Ziut B.V.

Bezoekadres:

Nieuwe Plein 1b

6811 KN  Arnhem

               

Postadres:

Postbus 253

6800 AG  Arnhem

026 800 19 00

 

info@ziut.nl

www.ziut.nl

 

Meest gelezen

Onze exptertises

Whitepapers