of 59130 LinkedIn

ZIUT

Ziut is specialist in de openbare ruimte. We zijn expert in openbare verlichting, verkeersregeling en camerabeveiliging. We leggen het aan, voorzien u van advies, of nemen u alle zorg uit handen door ook beheer en onderhoud te verzorgen. Ziut heeft als marktleider op het gebied van openbare verlichting binnen de gemeentes 1,3 miljoen van de 3,5 miljoen lichtmasten in Nederland in beheer.

 

Ziut is uw ideale partner voor het ontwikkelen van uw Smart City. Een lichtmast is bij uitstek de perfecte drager om Smart City oplossingen optimaal te faciliteren. De mast kan als houder op een juiste hoogte worden gebruikt voor beeld- of informatiedragers en sensoren, er staat stroom op én er is eenvoudig een telecomverbinding aan te leggen. Ziut helpt u energie te besparen door slimmer te schakelen en te dimmen. Dat maakt Ziut tot onmisbare schakel in de Smart City.


 • Smart City : Nijmegen doet het!’ Een slimme stad weet wat er speelt. Sensoren zijn een belangrijk hulpmiddel om luchtkwaliteit, geluid, temperatuur en drukte te meten.

  'Smart City : Nijmegen doet het!’

  Ziut Reageer
  Een slimme stad weet wat er speelt. Sensoren zijn een belangrijk hulpmiddel om luchtkwaliteit, geluid, temperatuur en drukte te meten.
 • Plaatsen 11.000 led-armaturen in Schagen gestart. Naast het plaatsen van armaturen en het vervangen van lichtmasten gaat men lichtberekeningen maken, lichtmetingen doen en schakelkasten vervangen.

  Plaatsen 11.000 led-armaturen in Schagen gestart

  Ziut Reageer
  SPIE heeft een start gemaakt met het plaatsen van 11.000 led-armaturen in de gemeente Schagen. SPIE gaat, met het vorig jaar geacquireerde bedrijfsonderdeel Ziut, ook 640 lichtmasten vervangen.
 • Dordrecht zet actief in op ‘Slimme stad’. ‘Voor grote aanbestedingen
is het nog wat vroeg’

  Dordrecht zet actief in op ‘Slimme stad’

  Ziut Reageer
  ‘Voor grote aanbestedingen is het nog wat vroeg’. Dordrecht heeft een voortvarend beleid op het gebied van smart city en beschikt sinds een jaar over een Smart City …
 • Nationale IoT Award In de categorie "Smart City". Goed verlichte straten en steegjes zijn essentieel voor gemeenten. Tegelijkertijd brengt dat hoge kosten met zich mee. LoRa TeleController is een overtuigende oplossing.

  Nationale IoT Award In de categorie "Smart City"

  Ziut Reageer
  Op 24 mei jongstleden zijn de winnaars van de eerste Nationale IoT Awards 2018 bekendgemaakt. In totaal hebben vijf organisaties de felbegeerde prijs voor het beste Internet of Things …
 • Meten is weten. Bij het SPIE Network Operations Center (NOC) in Oss worden netwerken, van internet tot waterleiding, gemonitord. 24 uur per dag, 7 dagen per week

  Meten is weten

  Ziut Reageer
  Bij het SPIE Network Operations Center (NOC) in Oss worden netwerken, van internet tot waterleiding, gemonitord. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een (dreigende) storing in het netwerk …
 • Ontwerp met veiligheid in je achterhoofd. Data kunnen worden gebruikt voor allerlei innovaties op het gebied van veiligheid. De publieke orde kan worden bewaakt en via intelligence kan cybersecurity worden bewaakt

  Ontwerp met veiligheid in je achterhoofd

  Ziut Reageer
  Data kunnen worden gebruikt voor allerlei innovaties op het gebied van veiligheid. De publieke orde kan worden bewaakt en via intelligence kan cyber security worden bewaakt. Joris den Bruinen, …
 • Digitale puberteit. Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. Als je doorvraagt kan niemand je de waarde vertellen van dat ‘nieuwe goud’.

  Digitale puberteit

  Ziut Reageer
  Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. In een van de artikelen in dit magazine spreken we ook van ‘olie van de 21e eeuw’. De betekenis is duidelijk, data is waardevol.

Contactgegevens

Ziut B.V.

Bezoekadres:

Nieuwe Plein 1b

6811 KN  Arnhem

               

Postadres:

Postbus 253

6800 AG  Arnhem

026 800 19 00

 

info@ziut.nl

www.ziut.nl

 

Meest gelezen

Onze exptertises

Whitepapers