of 64204 LinkedIn

Vindsubsidies

Vindsubsidies ondersteunt al bijna een kwart eeuw decentrale overheden, bedrijven, kennisinstellingen, onderwijsorganisaties en samenwerkingsverbanden op subsidiegebied. De overheidsconsultants binnen Team Publieke Sector en Team EU, hebben jarenlange ervaring met Europese subsidies en projecten.

Zij zetten zich in als aanvrager, projectmanager of programmaleider voor uiteenlopende provincies en gemeenten bij onder meer EFRO, UIA, ESF- en Interreg-programma’s. Vindsubsidies helpt overheden zich voor te bereiden op de aankomende Europese programmaperiode 2021-2027 met de EU WISE aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat Europese subsidies als vliegwiel kunnen fungeren om maatschappelijke opgaven op te pakken en lokale en regionale ambities te realiseren.


Contactgegevens

Vindsubsidies

Kantoor Deventer

Leeuwenbrug 107, 7411 TH Deventer

Kantoor Utrecht
Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht
Kantoor Enschede
Hengelosestraat 581, 7521 AG Enschede

088-2020400

www.vindsubsidies.nl

info@vindsubsidies.nl

Meest gelezen

Weten welke subsidieprogramma's actueel zijn voor projecten op het gebied van energietransitie?

Onze specialisten praten je graag bij over landelijke en Europese subsidieprogramma's met voorbeelden van andere gemeenten of samenwerkingsverbanden.

 

Bel ons: 085-0180624 of mail ons: info@vindsubsidies.nl.


Samenwerken in de grensregio’s? Kijk eens naar INTERREG!

Ben je bezig met een innovatief project met een partner uit een buurland? Dan ben je misschien gewezen op subsidiemogelijkheden vanuit de Interreg-programma’s. Wat houdt Interreg in en hoe kun een subsidieaanvraag indienen?

Whitepapers