of 59190 LinkedIn

TIE Kinetix

TIE Kinetix hervormt al 30 jaar de digitale handelsketen door het automatiseren van bedrijfsprocessen en documentenstromen via o.a. e-facturatie voor het bedrijfsleven, overheden en gemeenten.

 

De oplossingen in TIE Kinetix’s FLOW Partner Automation platform zorgen ervoor dat alle processen van marketing tot verkoop volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd uitgewisseld kunnen worden met alle betrokken handelspartners. Zo wordt voor bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstanties het uitwisselen van elektronische documenten met iedere openbare instelling in de Europese publieke sector eenvoudig, laagdrempelig en conform de laatste wettelijke eisen.

 

Als ‘Certified PEPPOL Access Point Provider’ biedt TIE Kinetix een totaalaanbod om elektronisch zaken te doen met uw handelspartners. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

 

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Daarnaast ook nog kantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.


 • E-facturatie: overheid jaagt MKB aan. Pas dan kan de overheid samen met het bedrijfsleven miljarden euro’s besparen

  E-facturatie: overheid jaagt mkb aan

  TIE Kinetix Reageer

  De meeste overheidsinstanties zijn grotendeels klaar om e-facturen te ontvangen en te verwerken. In 2019 is het tijd om echt aan de slag te gaan. En om ook het bedrijfsleven te stimuleren om over te stappen op e-facturatie. Pas dan kan de overheid samen met het bedrijfsleven miljarden euro’s besparen.

 • Het gemak en voordeel van goede e-facturatie. Veel leveranciers moeten nog aanhaken. ‘Er ligt een prachtig systeem, klaar om gebruikt te worden. Zonde om dit te laten liggen.'

  Het gemak en voordeel van goede e-facturatie

  TIE Kinetix Reageer

  De meeste gemeenten zijn klaar voor e-facturatie, dat vanaf 18 april 2019 verplicht is voor overheden en aanbestedende diensten. Toch merkt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix, dat veel leveranciers nog moeten aanhaken. ‘Er ligt een prachtig systeem, klaar om gebruikt te worden. Zonde om dit te laten liggen.’

 • Projectgroep e-facturatie: dit is de ideale samenstelling. In de praktijk blijken niet altijd alle relevante afdelingen vertegenwoordigd zijn in een projectgroep.

  Projectgroep e-facturatie: dit is de ideale samenstelling

  TIE Kinetix Reageer

  Steeds meer overheidsinstanties komen in beweging om e-facturatie mogelijk te maken binnen hun organisatie. Dit mede omdat de deadline van april 2019 steeds dichterbij komt. Intern begint een e-facturatieproject vaak met de samenstelling van een projectgroep. Wij zien in de praktijk dat niet altijd alle relevante afdelingen vertegenwoordigd zijn in een projectgroep.

 • De overstap naar elektronisch factureren is onvermijdelijk. De vraag is niet of uw organisatie overstapt, maar wanneer? E-factureren heeft een positieve impact op de gehele organisatie.

  De overstap naar elektronisch factureren is onvermijdelijk

  TIE Kinetix Reageer

  Digitalisering is onvermijdelijk voor bijna iedere organisatie, zo ook op het gebied van facturatie. E-factureren speelt een belangrijke rol in het verhogen van de efficiëntie van bedrijfsprocessen. De vraag is niet of uw organisatie overstapt, maar wanneer? E-factureren heeft een positieve impact op de gehele organisatie. Maar waarom stappen organisaties dan niet massaal over?

 • Aandachtspunten voor het kiezen van een leverancier voor e-facturatie. Idealiter wordt er gekozen voor een oplossing die in de nabije toekomst nog meer automatiseringsmogelijkheden biedt

  Aandachtspunten voor het kiezen van een leverancier voor e-facturatie

  TIE Kinetix Reageer

  De implementatie van e-facturatie is veelomvattend. Vaak gaat een organisatie een verbintenis aan met een leverancier voor meerdere jaren. Daarom dient u er zeker van zijn dat de oplossing die u kiest toekomstbestendig is en dat de aanbieder uw organisatie bijstaat wanneer er support nodig is.

 • E-facturatie: optimaal profiteren. Om echt besparingen te realiseren is het zaak om te zorgen dat leveranciers daadwerkelijk e-facturen kunnen en willen aanleveren

  E-facturatie: optimaal profiteren

  TIE Kinetix Reageer

  Veel overheidsinstanties zijn druk bezig om op tijd te voldoen aan de verplichting om elektronische facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Maar om echt besparingen te realiseren met het nieuwe systeem, is dat niet genoeg, benadrukt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. Dan is het zaak om te zorgen dat leveranciers daadwerkelijk e-facturen kunnen en willen aanleveren.

 • e-Facturatie gemeente Tilburg

  TIE Kinetix Reageer

  Zoals zovele andere gemeenten kiest ook de gemeente Tilburg voor TIE Kinetix. TIE Kinetix ondersteunt de gemeente Tilburg door alle leveranciers te onboarden op het FLOW platform van TIE Kinetix voor volledige ontzorging op e-facturatie. 

 • Het is als rijden op benzine in een elektrische auto. Alle leveranciers ‘on board’. Bedrijven meenemen in e-facturatie.

  Het is als rijden op benzine in een elektrische auto

  TIE Kinetix Reageer

  Alle leveranciers ‘on board’. Bedrijven meenemen in e-facturatie.

  Overheidsinstanties starten massaal met elektronisch factureren, maar hun leveranciers niet. Een gemiste kans volgens Jan Sundelin van TIE Kinetix. ‘Het is als rijden op benzine in een elektrische auto.’

 • "Je hebt de techniek in huis, maar je gebruikt deze niet, jammer."
In sommige gevallen ontvangen gemeenten de facturen nog steeds per post of per pdf, terwijl er een prachtig systeem klaarstaat om dit helemaal anders te doen

  "Je hebt de techniek in huis, maar je gebruikt deze niet, jammer"

  TIE Kinetix Reageer

  Veel overheidsinstanties voldoen technisch gezien inmiddels aan de verplichting om per 1 april 2019 e-facturen re kunnen ontvangen en verwerken in een financieel systeem. 'Toch zie ik in sommige gevallen  dat  gemeenten nog steeds de facturen per post of per pdf ontvangen, terwijl er een prachtig systeem klaarstaat om dit helemaal anders te doen', vertelt Jan Sundelin van TIE Kinetix.

Contactgegevens

TIE Kinetix

De Corridor 5d

3621 ZA Breukelen

 

Telefoon: +31-88-369-8000

E-mail: info@TIEKinetix.com

Website: www.TIEKinetix.com/e-factureren

Meest gelezen

Onze evenementen

Ons team is continu bezig met het ontmoeten van klanten en partners en het verzamelen van informatie om de gebruikerservaring te optimaliseren. Daarnaast zijn we wereldwijd FLOW aan het presenteren en wat het voor u kan doen.

 

Whitepapers van TIE Kinetix