of 59250 LinkedIn

TIE Kinetix

TIE Kinetix hervormt al 30 jaar de digitale handelsketen door het automatiseren van bedrijfsprocessen en documentenstromen via o.a. e-facturatie voor het bedrijfsleven, overheden en gemeenten.

 

De oplossingen in TIE Kinetix’s FLOW Partner Automation platform zorgen ervoor dat alle processen van marketing tot verkoop volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd uitgewisseld kunnen worden met alle betrokken handelspartners. Zo wordt voor bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstanties het uitwisselen van elektronische documenten met iedere openbare instelling in de Europese publieke sector eenvoudig, laagdrempelig en conform de laatste wettelijke eisen.

 

Als ‘Certified PEPPOL Access Point Provider’ biedt TIE Kinetix een totaalaanbod om elektronisch zaken te doen met uw handelspartners. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

 

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Daarnaast ook nog kantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.


 • E-facturatie stap voor stap invoeren. Er is nog veel werk aan de winkel om te zorgen dat de hele overheid voor april 2019 om is.

  E-facturatie stap voor stap invoeren

  TIE Kinetix Reageer

  E-facturatie heeft duidelijke voordelen. Veel overheidsinstanties zijn dan ook druk bezig met de implementatie of kunnen zelfs al elektronische facturen verwerken. Toch is er nog veel werk aan de winkel om te zorgen dat de hele overheid voor april 2019 om is. Voor een optimaal effect is het bovendien nodig om ook leveranciers steeds meer te gaan verplichten hun facturen elektronisch aan te leveren.

 • Kleine bedrijven meekrijgen in e-facturatie. Eventuele hobbels worden niet zozeer bij de implementatie bij de overheid verwacht, maar vooral bij de bedrijven waarmee de overheid zaken doet

  Kleine bedrijven meekrijgen in e-facturatie

  TIE Kinetix Reageer

  De voordelen van e-facturatie zijn legio: minder administratieve handelingen en daardoor minder fouten. Nederland kan jaarlijks € 1 miljard besparen door volledig over  te gaan op e-facturering. Ook levert het  terugdringen van papieren facturen milieuwinst op.

 • E-facturatie: financieel zeer aantrekkelijk. De e-factuur is qua snelheid en veiligheid een flinke stap vooruit, waarbij ook de kostenverlaging een positieve rol speelt

  E-facturatie: financieel zeer aantrekkelijk

  TIE Kinetix Reageer

  Nu per april 2019 overheden en gemeenten verplicht zijn om elektronische facturen te kunnen ontvangen, loopt het langzamerhand storm, merkt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. De e-factuur is qua snelheid en veiligheid een flinke stap vooruit, waarbij ook de kostenverlaging een positieve rol speelt. Voor een gemeente kunnen de gemiddelde kosten van één factuur bijvoorbeeld dalen van 25 euro naar om en nabij 1 euro of zelfs lager.

 • E-factureren met overheden en bedrijven. Elektronische facturen uitwisselen via Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points

  E-factureren met overheden en bedrijven

  TIE Kinetix Reageer

  100% elektronische zakelijke transacties met alle (lokale) overheidsinstellingen en/of zakelijke ondernemingen wereldwijd. Wij bieden u de expertise, ondersteuning en oplossing voor het verbinden en uitwisselen van e-facturen. Onze oplossing biedt diverse modules voor het eenvoudig verzenden en ontvangen van elektronische facturen via onder andere Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points zonder dat het u enige moeite kost.

 • Gemeente Haarlem en Ministerie van Justitie en Veiligheid kiezen voor FLOW Partner Automation

  TIE Kinetix Reageer

  Na de gemeente Amsterdam en de gemeente Rotterdam heeft TIE Kinetix nu een contract getekend met de Gemeente Haarlem om alle leveranciers van de gemeente te helpen met elektronisch factureren, door hen aan te sluiten op het FLOW platform van TIE Kinetix. Elektronisch factureren via het FLOW platform is toegankelijk voor alle Nederlandse gemeentes, zowel kleinere gemeentes alsook grotere gemeentes.

 • Besparen door elektronisch factureren. De schatting is dat de Nederlandse overheden bij elkaar zo’n 800 miljoen euro per jaar kunnen besparen wanneer zij allemaal volledig overstappen.

  Besparen door elektronisch factureren

  Reageer

  Ieder jaar versturen bedrijven miljoenen facturen naar de Nederlandse overheid. Het grootste gedeelte van die facturen wordt nu nog handmatig verwerkt, maar dit kost tijd en geld. Vanaf april 2019 zijn alle Nederlandse gemeenten en overheidsinstanties verplicht elektronische facturen te kunnen ontvangen. ‘Er komt geen menselijke handeling meer aan te pas, waardoor er minder fouten gemaakt zullen worden’, vertelt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix.

 • De grootste voordelen van E-facturatie. E-facturatie betekent dat alles elektronisch gaat: er komt geen menselijke handeling meer aan te pas. En dat levert alle partijen veel op.

  De grootste voordelen van E-facturatie

  Reageer

  Vanaf april 2019 zijn alle Nederlandse gemeenten en overheidsinstanties verplicht elektronisch te factureren. En dat gaat verder dan een factuur digitaal verzenden via e-mail, vertelt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. ‘E-facturatie betekent dat alles elektronisch gaat: er komt geen menselijke handeling meer aan te pas.’ En dat levert alle partijen veel op.

 • E-facturatie levert veel op. Grote stap, en niet moeilijk. Nog maar 10% van de overheidsorganisaties heeft zijn financiële systemen op e-facturatie ingericht. Koudwatervrees?

  E-facturatie levert veel op

  Reageer

  Grote stap, en niet moeilijk. 

  Per 27 november 2018 zijn Nederlandse gemeenten en overheidsinstanties verplicht elektronisch te factureren. Toch heeft nog maar 10 procent zijn financiële systemen op e-facturatie ingericht. Koudwatervrees? Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix, neemt die graag weg. ‘Binnen een jaar heb je je investering terugverdiend.’

 • e-Facturatie gemeente Rotterdam

  Reageer

  TIE Kinetix heeft met de gemeente Rotterdam een contract getekend om zowel de leveranciers van de gemeente als de gemeente Rotterdam met het uitwisselen van elektronische facturen te gaan helpen. TIE Kinetix biedt met het FLOW Partner Automation platform een totaaloplossing voor de gemeente Rotterdam en haar leveranciers en klanten voor het overstappen naar e-facturatie. E-facturen kunnen efficiënter verwerkt worden, en ook voor leveranciers werkt e-facturatie eenvoudiger en sneller.

 • E-factureren met overheden en bedrijven. Vanaf eind 2020 moeten alle Europese overheden verplicht digitaal factureren. Een niet te nemen horde?

  E-factureren met overheden en bedrijven

  Reageer

  Vanaf eind 2020 moeten alle Europese overheden verplicht digitaal factureren. Een niet te nemen horde? Dat valt best mee, zeker omdat verschillende dienstverleners de handen ineen hebben geslagen om een gebruiksvriendelijke standaard voor e-facturatie te ontwikkelen. Jan Sundelin van TIE Kinetix: ‘Nu kan iedereen eenvoudig elektronische facturen uitwisselen.’

 • e-Facturatie Amsterdam via FLOW Partner Automation

  Reageer

Contactgegevens

TIE Kinetix

De Corridor 5d

3621 ZA Breukelen

 

Telefoon: +31-88-369-8000

E-mail: info@TIEKinetix.com

Website: www.TIEKinetix.com/e-factureren

Meest gelezen

Onze evenementen

Ons team is continu bezig met het ontmoeten van klanten en partners en het verzamelen van informatie om de gebruikerservaring te optimaliseren. Daarnaast zijn we wereldwijd FLOW aan het presenteren en wat het voor u kan doen.

 

Whitepapers van TIE Kinetix