of 61043 LinkedIn

Stipter

Stipter is de specialist in het eenvoudiger maken van zorgprocessen door het inzetten van slimme en flexibele IT-oplossingen in combinatie met een administratieve ontzorgende dienstverlening. Met het MO-platform biedt Stipter een SaaS- oplossing aan waarmee gemeenten, serviceorganisaties en samenwerkingsverbanden de complexe administratieve zorgprocessen rondom de Wmo & de Jeugdwet terugbrengen naar zijn absolute eenvoud. Dit geeft gemeenten de vrijheid om zich te richten op wat voor hun echt belangrijk is vanuit maatschappelijke ondersteuning. Het proces van indicatie tot aan declaratieverwerking is volledig geautomatiseerd. Daarnaast kan Stipter de hele administratieve uitvoering van de Wmo en Jeugdwet overnemen.


 • Durf vooruit te kijken. Naar meer grip op het sociaal domein.

  Durf vooruit te kijken

  Stipter Reageer
  Het is nu vier jaar na de transitie van de jeugdzorg en de overheveling van een groot deel van de AWBZ naar gemeenten. Er is nu een trend waarneembaar dat gemeenten meer en meer gaan sturen op data. …
 • Indicatiestroom huisartsen. De kosten van de jeugdzorg vallen hoger uit dan gedacht. En uit onderzoek blijkt dat deze kostenstijging veroorzaakt wordt door het toenemend aantal kinderen dat ‘behandeld’ wordt.

  Indicatiestroom huisartsen

  Stipter Reageer
  De kosten van de jeugdzorg vallen hoger uit dan gedacht. En uit onderzoek blijkt dat deze kostenstijging veroorzaakt wordt door het toenemend aantal kinderen dat ‘behandeld’ wordt.
 • Gemeenten aan het roer. Veel ophef over de grote tekorten in het sociaal domein met in het bijzonder de jeugdzorg,

  Gemeenten aan het roer

  Stipter Reageer
  Vorige maand ontstond veel ophef over de grote tekorten in het sociaal domein met in het bijzonder de jeugdzorg, naar aanleiding van een onderzoek in opdracht van Divosa.

Contactgegevens

Bezoekadres

Elementenweg 17
3201 LG Spijkenisse

Postadres
Hongerlandsedijk 18
3201 LW Spijkenisse

Tel.nr. 085-9024000


www.stipter.nl 

e-mail: Vanity.deSnoo@stipter.nl

Meest gelezen

Datagedreven overheid

Whitepapers