of 59250 LinkedIn

POSG

POSG brengt mensen verder

Duurzame loopbaanontwikkeling is de essentie van onze dienstverlening. Wij verbinden de doelstellingen van organisaties aan de persoonlijke en professionele doelen van mensen, ook als deze uiteenlopen. Dat doen wij met een veelomvattend aanbod van tactische en strategische mobiliteitsoplossingen.

 

De arbeidsmarkt flexibiliseert. Daarom heeft POSG haar focus verlegd van baanzekerheid naar het scheppen van werkzekerheid. Door de werkneembaarheid van mensen structureel te ontwikkelen, creëren we zowel voor hen als voor organisaties kansen én oplossingen op het gebied van loopbaanmobiliteit. Zo realiseert POSG continuïteit in beweging. En brengen wij mensen verder.

Afbeelding 


Mobiliteitsadvies / Loopbaancoaching / Interim / Payrolling / Werving & Selectie


 • Dag van de Arbeid - een nationale feestdag!?

  Blog 3 reacties
  De Dag van de Arbeid is in zijn oorsprong een feestdag. Maar kunnen wij ons in de huidige arbeidsmarkt een feestdag veroorloven? Is er reden tot een feest met een werkloosheid van > 600.000?
 • En dan wordt het stil

  Over je carrière na afloop van de ambtstermijn Burgers worden toenemend aangesproken op hun zelfregisserend vermogen. De overheid treedt steeds verder terug; eigen boontjes doppen is het …
 • Werk en werken

  Werken geeft voldoening. In die overtuiging leef ik sinds jaar en dag. Dromen van niet werken is iets dat ik soms kan doen, maar dat leidt al snel tot nachtmerries.