of 59250 LinkedIn

Netwerken voor Jonge Ambtenaren

Dit is de kennispartnerpagina van Futur, de Stichting Jonge Ambtenaren en het Hartmans Netwerk. Hier delen de netwerken voor Jonge Ambtenaren hun kennis, ervaringen en evenementen.

 Afbeelding

FUTUR is hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties in Nederland.

FUTUR brengt jonge ambtenaren met elkaar in contact voor netwerkvorming, uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën.

Lees meer

 

AfbeeldingStichting Jonge Ambtenaren organiseert elk voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren uit heel Nederland. Ambtenaren - jong van geest of leeftijd - van alle overheidsinstanties zijn welkom!

Lees meer

 

AfbeeldingHartmans Netwerk
Hartmanners zijn jong, ambitieus en hebben hart voor het openbaar bestuur. Wij werken bij decentrale overheden zoals gemeentes, provincies en waterschappen. Onze missie? Elkaar én het openbaar bestuur uitdagen.
Lees meer


 • Stichtse Vecht gastheer van de JAD’18! Burgemeester Marc Witteman: “Een geweldige gelegenheid voor onze jonge gemeente om ons landelijk op de kaart te zetten."

  Stichtse Vecht gastheer van de JAD’18!

  Reageer
  Op de Jonge Ambtenarendag in Breda is op 30 maart bekend gemaakt dat Stichtse Vecht de winnaar is van de race om het gastheerschap van de Jonge Ambtenarendag in 2018. De winst is een bijzondere …
 • Terugblik JAD'17. Nog even nagenieten van deze zeer geslaagde dag? Bekijk dan onze aftermovie!

  Terugblik JAD'17

  Reageer
  Het is een kleine twee weken geleden dat de JAD'17 plaatsvond en wij kunnen vol trots zeggen dat we terugkijken op een zeer geslaagde dag.
 • Criminologen op de arbeidsmarkt

  Nog een paar maanden. Ik realiseer me een paar keer per jaar dat ik al geruime tijd dezelfde werkgever heb en maak me daar vooral niet te druk om.  Maar er nadert een mijlpaal. Een decennium. …

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jad.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact


Afbeelding

Futur zoekt nieuwe bestuursleden!


FUTUR, hét Jonge Ambtenaren Netwerk, zoekt nieuwe bestuursleden! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid, kun je goed samenwerken en wil je jouw netwerk binnen de publieke sector graag verbreden? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!


Bloggers