of 64204 LinkedIn

M&I/Partners

M&I/Partners begeleidt en adviseert haar klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT. Wij kiezen daarin voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde voor de publieke en semi-publieke sector.

M&I/Partners is al meer dan drie decennia specialist in het oplossen van vraagstukken op het gebied van informatiemanagement en ICT binnen de overheid. Onze kracht ligt in het combineren van onze inhoudelijke ervaring in het sociaal domein, het fysieke domein en de digitale overheid, met kennis over ketensamenwerking, audits en assurance, governance, architectuur en sourcing.

 

Ontdek meer op www.mxi.nl


 • Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie. Online lunchsessie 30 september.

  Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie

  M&I/Partners Reageer
  30 september 2021 - 12:00 - 13:00 uur. Online lunchsessie. Donderdag 30 september organiseren we de online sessie 'Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie'. Tijdens deze sessie …
 • Europese regels voor risicovolle AI. Wat betekent dit in de praktijk?

  Europese regels voor risicovolle AI

  M&I/Partners Reageer
  De toepassingen van Artificiële Intelligentie variëren van laag risico tot hoog risico. Eind april publiceerde de Europese commissie een voorstel voor een verordening voor risicovolle …
 • Gegevens uitwisselen in de keten: wie neemt de regie? Inrichten van een goede data governance van essentieel belang

  Gegevens uitwisselen in de keten: wie neemt de regie?

  M&I/Partners Reageer
  Als de publieke sector beter wil samenwerken, moet er meer aandacht komen voor data governance in de keten. Organisaties nemen steeds vaker beslissingen op basis van data afkomstig van andere …
 • Acht tips voor succesvolle pakketimplementaties. Hoe kun je deze weerbarstige veranderprojecten bijsturen en beïnvloeden?

  Acht tips voor succesvolle pakketimplementaties

  M&I/Partners Reageer
  Pakketimplementaties blijven complex. Hoe kun je deze weerbarstige veranderprojecten bijsturen en beïnvloeden? Miriam de Best geeft acht tips voor succesvolle pakketimplementaties. 
 • Hoe AI bijdraagt aan een effectieve crisisbeheersing. 'Virtuele Assistent' doorzoekt automatisch verschillende informatiebronnen.

  Hoe AI bijdraagt aan een effectieve crisisbeheersing

  M&I/Partners Reageer
  Vier veiligheidsregio's (Friesland, Groningen, Noord- en Oost-Gelderland, Utrecht), het IFV en iNowit (het innovatieplatform van en voor de veiligheidsregio's op het gebied van …
 • Gemeentelijke ICT heeft hulp nodig

  De gemeentelijke ICT-functie verandert razendsnel. Bestaande besturingsparadigma’s werken niet meer. De rol van vernieuwer én beheerder naast elkaar leveren steeds meer spanning op.

Contactgegevens

M&I/Partners

Bezoekadres

Sparrenheuvel 32

3708 JE Zeist

 

Postadres

Postbus 477

3700 AL Zeist

 

T (030) 2 270 500

E info@mxi.nl

I www.mxi.nl

Meest gelezen

Whitepapers

Bloggers