of 59185 LinkedIn

Binnenlands Bestuur Extra:
Maatschappelijk Vastgoed met Beleid

Er is in Nederland meer maatschappelijk vastgoed dan winkels en kantoren bij elkaar. Met name gemeenten zijn de grootste eigenaren van maatschappelijk vastgoed. De boekwaarde van het vastgoed maakt vaak een aanzienlijk deel uit van de gemeentelijke balans (namelijk
zo’n 25 miljard euro). Gemeenten maken echter steeds scherpere afwegingen tussen de kosten van maatschappelijk vastgoed en de maatschappelijke en financiële baten. Ook zijn
gemeenten de afgelopen jaren juist regelmatig in het nieuws geweest waar het gaat om het ontbreken van een efficiënte en doeltreffende aanpak van het eigen vastgoed.

 

Op 8 december verschijnt als bijlage van Binnenlands Bestuur de thema-uitgave ‘Maatschappelijk Vastgoed met Beleid’  De special ‘Maatschappelijk Vastgoed met beleid’ is breed van opzet en maakt de verbinding tussen verschillende beleidsafdelingen en vastgoedbeheer. Niet alleen komt beleid op het gebied van beheer aan bod, maar ook in relatie tot energie- ruimte-, sport-, onderwijs- en zorgbeleid en welzijnsbeleid. het gaat, kortom over de aansluiting/verbinding tussen beleid en vastgoed.

 

In de special staan we uitgebreid stil bij de mogelijkheden, kansen en uitdagingen die de exploitatie, bezettingsgraad en duurzaamheid van maatschappelijk vastgoed bieden. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Afbeelding

 

Heeft u interesse om te adverteren?

Neem contact op met:

Boyke Rajbalsing

M: 06 - 1093 4777

E: boyke@mediasales0031.nl