of 61441 LinkedIn

Kadaster

Het Kadaster registreert en levert informatie over geografie en over de ligging van vastgoed in Nederland.

 

Als u met de ogen van het Kadaster naar Nederland kijkt, ziet u land en water gekoppeld aan informatie. Wat is van wie, waar lopen de grenzen en hoe is Nederland vormgegeven onder en boven de grond? En daarnaast ziet u ruimtelijke ontwikkelingen: waar zijn nog mogelijkheden om natuur of water te

realiseren, waar kan de landbouwstructuur verbeterd worden of zijn er mogelijkheden voor gronden ruilen in de stad? Het Kadaster beschikt over een schat aan informatie over alles wat eigendom- en locatiegebonden is. Met deze informatie kunnen vele vragen beantwoord worden.

 

Wij hebben een team van enthousiaste experts die ijzersterk zijn in het vinden van creatieve maatwerkoplossingen. Door geo-informatie slim in te zetten en te koppelen aan uw eigen of andere databestanden ontstaan vaak verrassende uitkomsten.


 • Supporteam Deltaplan Agrarisch Waterbeheer. Het ministerie van IenW, LTO Nederland en het Kadaster gaan samenwerken. Voor een integrale aanpak bij het beheren van het water- en bodemsysteem in Nederland.

  Supporteam Deltaplan Agrarisch Waterbeheer

  Reageer
  Het ministerie van IenW, LTO Nederland en het Kadaster gaan samenwerken. Voor een integrale aanpak bij het beheren van het water- en bodemsysteem in Nederland.
 • Werkt ons systeem van grondeigendom nog? Grondhandel zorgt voor stijgende grondprijzen. Goed en duurzaam grondgebruik wordt moeilijker. Kunnen we grondeigendom anders organiseren?

  Werkt ons systeem van grondeigendom nog?

  Reageer
  Grondhandel zorgt voor stijgende grondprijzen. Goed en duurzaam grondgebruik wordt moeilijker. Kunnen we grondeigendom anders organiseren? De conferentie Eigentijds Eigendom start de discussie.
 • Gratis zoekservice voor locatiegegevens. De Locatieserver zet alle beschikbare gegevens bij elkaar.

  Gratis zoekservice voor locatiegegevens

  Reageer
  Stel, je zoekt informatie over een adres. Dan is het handig wanneer er een zoekservice is die je helpt bij het zoeken. En alle beschikbare gegevens al voor je bij elkaar zet. De Locatieserver.
 • Heel Nederland in 3D. Waar staan we? Een 3D-model van heel Nederland. Van grote waarde, bijvoorbeeld bij de Omgevingswet

  Heel Nederland in 3D. Waar staan we?

  Reageer
  Een 3D-model van heel Nederland. Van grote waarde, bijvoorbeeld bij de Omgevingswet. In een artikel van Publiek Denken toont het Kadaster de laatste ontwikkelingen. En de eerste experimenten van Zwolle en Zaanstad. 
 • Particulieren kopen steeds vaker woningen om te verhuren. Verdringt het groeiende aantal particulieren dat verhuurt de startende kopers op de woningmarkt?

  Particulieren kopen steeds vaker woningen om te verhuren

  Reageer
  Kleine en goedkope koopwoningen worden steeds vaker gekocht door particulieren om te verhuren. Verdringt het groeiende aantal particulieren dat verhuurt de startende kopers op de woningmarkt? In een reportage van …
 • Beter wonen in Eindhoven via digitale woonomgeving. Eindhoven wil haar burgers meer regie geven over hun leefomgeving

  Beter wonen in Eindhoven via digitale woonomgeving

  Reageer
  De gemeente Eindhoven wil haar burgers meer regie geven over hun leefomgeving. En er zelf voor kunnen zorgen dat mensen prettig samenleven. Digitale wooninformatie helpt daarbij. De gemeente en het Kadaster werken …
 • Kadaster brengt verstening Katwijk in beeld. Operatie Steenbreek, een platform dat burgers enthousiasmeert hun tuin te vergroenen. Nodig in de strijd tegen wateroverlast en zomerhitte

  Kadaster brengt verstening Katwijk in beeld

  Reageer
  Al vijftig gemeenten sloten zich aan bij Operatie Steenbreek, een platform dat burgers enthousiasmeert hun tuin te vergroenen. Nodig in de strijd tegen wateroverlast en zomerhitte. Helpt het genoeg, of is het wachten …

Contactgegevens

Postbus 9046, 7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110, 7311 KZ  Apeldoorn

Telefoon (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

Maatwerk en Advies

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meest gelezen

Webinar Toekomstbestendige centrumgebieden

Webinar 'Invloed coronacrisis op de Woningmarkt'

Het Kadaster

DOSSIERS

Stedelijke Herverkaveling

Whitepapers

Stedelijke ontwikkelingen