of 59250 LinkedIn

JS Consultancy

Regievoeren en de regisseursrol staan bij veel publieke organisaties op de agenda. Vanuit een vernieuwde kijk op beheer gaan beheerafdelingen aan de slag.

Professionals op vaste of tijdelijke basis
Ervaren projectleiders / regisseurs die gewend zijn de regierol te pakken of de organisatie te begeleiden naar werken vanuit regie, zijn direct inzetbaar. Dit geldt ook voor ervaren adviseurs integraal beheer en beleid, projectleiders én jonge mensen die willen groeien binnen uw afdeling.

 

Opleidingen
JS Consultancy biedt onder meer de gedegen (open) opleiding Regie Openbare Ruimte aan, alsmede de compacte leergang Regisseren kun je leren. Via onze Public Academy bieden wij onze interim-professionals modules aan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Young professionals
Young professionals met 0-2 jaar werkervaring ((junior) projectleiders en civieltechnici) gaan - bijvoorbeeld via een traineeship of een speciaal talentprogramma - aan de slag bij een overheidsorganisatie en krijgen een gedegen en innovatieve praktijkopleiding en coaching via onze Public Academy.

Daarnaast hebben we ook kandidaten met 3-5 jaar werkervaring. Ze zijn inzetbaar als beleidsmedewerker, regisseur of projectleider/procesmanager openbare ruimte, met verschillende aandachtsgebieden als groen, riolering, wegen of verkeer.

 

Over JS Consultancy
JS Consultancy levert al meer dan twintig jaar een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van overheids- en non-profitorganisaties én het ontwikkelen en bemiddelen van (young) professionals. Dit doen we met gespecialiseerde diensten op het gebied van interim, opleidingen en werving & selectie.

 

We ondersteunen u bij het bepalen van een visie op regie in de brede zin van het woord (strategisch, tactisch en operationeel). Regelmatig publiceren wij artikelen rond regie in de openbare ruimte en organiseren wij expertisetafels, waarvan uw organisatie ook gastheer kan zijn. Deze bijeenkomsten zorgen voor inspiratie en uitwisseling van kennis en ervaring.


 • Metamorfose voor Zutphen

  Reageer
  De binnenstad van Zutphen heeft een behoorlijk metamorfose ondergaan. ‘Shared space’ wordt de ruimtelijke herinrichting genoemd. Ofwel: er is geen duidelijke weg met bandenranden en …
 • Omgevingswet: anders omgaan met kosten biedt ruimte

  Omgevingswet: anders omgaan met kosten biedt ruimte

  Reageer
  De Omgevingswet wil meer flexibiliteit bieden voor het regelen van de kosten van publieke voorzieningen bij gebiedsontwikkeling. Denk aan investeringen in wegen, fietspaden, groenvoorzieningen en …
 • Regie verbindt gemeente met inwoners. De gemeente als samenhangend geheel

  Regie verbindt gemeente met inwoners

  Reageer
  Er is een trend zichtbaar in gemeenteland. Een die enorm veel kansen biedt en grote meerwaarde kan opleveren voor de samenleving.
 • Regie draait om lef en loslaten.

  Regie draait om lef en loslaten

  Reageer
  De eerste driedaagse leergang Regisseren kun je leren is op vrijdag 19 februari van start gegaan en bleek direct al een succes. Het draait om lef en loslaten, was de mening van de deelnemers. …
 • Op vrijdag 1 april krijg je tijdens ons Young Professionals Event alles te horen over een prachtige functie bij de overheid, gecombineerd met opleiding en begeleiding door JS Consultancy.

  Young Professionals Event

  Reageer
  Wanneer je een opleiding civiele techniek of technische bedrijfskunde hebt gedaan, sta je voor de vraag waar je je carrière wilt starten. Immers: een goed begin is het halve werk.
 • Regie, een andere manier van werken. Best Value Procurement (BVP) en de uitgangspunten die hieraan te grondslag liggen, past goed bij regie

  Regie, een andere manier van werken

  Reageer
  Vergeet de ellenlange beleidsstukken en verordeningen die in bureaulades verdwijnen en er alleen uitkomen als we zelf geen besluiten durven nemen. Of uitgebreide bestekken en bijbehorende perverse …

Contactgegevens

Contactgegevens

Guido Termont

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meest gelezen

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Ruimte en Milieu

JS Consultancy laat regie werken

Regie komt op verschillende niveaus voor. Maar wat vraagt dit van uw collega's en andere partijen?

 

Wilt u ook een heldere visie op stappen zetten richting regie? Maak een afspraak met Guido Termont: Tel. 06 333 219 61