of 59250 LinkedIn

JS Consultancy

Het managen van overheidsvraagstukken wordt met de tijd complexer.  Dit maakt dat de traditionele control (P&C) niet altijd meer toereikend is. Voor sturing en verantwoording is meer integrale verbinding binnen en buiten de organisatie noodzakelijk. Net als  meer adequate en flexibele controlarrangementen.

Professionals op vaste of tijdelijke basis

De  huidige ontwikkelingen en diens impact op control roepen steeds luider om ervaren controllers als verbindingsofficieren. Mensen met verfrissende competenties, met het vermogen om te inspireren en communiceren en met de kracht om van buiten naar binnen te werken. Onze professionals zijn die mensen en zij gaan graag voor u aan de slag, op vaste of tijdelijke basis.

 

Young professionals
JS Consultancy is marktleider op het gebied van werving en selectie, opleiding en detachering van young professionals bij gemeenten. Van de G4 tot kleinere en middelgrote gemeenten, provincies en waterschappen. Young professionals gaan aan de slag bij een overheidsorganisatie en krijgen tegelijkertijd een gedegen en innovatieve praktijkopleiding en coaching via onze Public Academy.

 

Over JS Consultancy
JS Consultancy levert al meer dan twintig jaar een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van overheids- en non-profitorganisaties én het ontwikkelen en bemiddelen van (young) professionals. Dit doen we met gespecialiseerde diensten op het gebied van interim, opleidingen en werving & selectie.

 

We ontwikkelen visie en vertalen die in een aanpak met praktische oplossingen. Zo werken we samen met u aan de realisatie van  uw (organisatie)doelstellingen.


 • Omgaan met nieuwe regels?

  Reageer

  Ken elkaars perceptie

  Administratieve lasten drukken zwaar op de taak van de leraar. Ook gemeenten hebben regels in de diverse domeinen. Hoe ervaren uw toeleveranciers en partners deze regels?

  Het wil wat met het onderwijs. Hebben de scholen in het voortgezet onderwijs niet zoveel vertrouwen in de toepassing van de regels die ze met het basisonderwijs hebben afgesproken (zie mijn vorige blog), zorgt nu de inspectie wel weer voor ellende.

 • Ga aan de slag met junior Public Business Controllers!

  Reageer

  De finance & control-afdeling is van toegevoegde waarde als ze de relatie legt tussen de verschillende informatiestromen en kan adviseren over de gevolgen van de geschetste ontwikkelingen aan management en bestuur. Van de professionals op de afdeling vraagt dit een brede blik binnen en buiten de organisatie en een ruimere adviesrol. Het vraagt, kortom, om public business controllers. De behoefte aan deze specialisten wordt steeds groter, terwijl de steeds krappere arbeidsmarkt het lastig maakt om deze professionals met overheidservaring te vinden. Een Talentprogramma biedt uitkomst.

 • Expertisetafel Invoer Vennootschapsbelasting

  Reageer

  Gemeenten en andere overheden moeten vanaf 1 januari 2016 vennootschapsbelasting betalen over de winst uit ondernemingsactiviteiten. Een verandering met grote impact op de bedrijfsvoering. Om u te ondersteunen bij de voorbereiding hierop houdt JS Consultancy samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp op 2 april een expertisetafel rond dit complexe onderwerp. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

 • In control binnen het sociaal domein

  Reageer

  Seminar ‘In control binnen het sociaal domein’

  Bouwen aan vertrouwen

  Hoe blijft u in control na alle ingrijpende stelselwijzigingen binnen het sociaal domein? Leer er alles over tijdens het tweedaagse seminar op 16 en 23 april 2015. In dit seminar staan zowel inhoud, proces als de relatie tussen netwerkpartners centraal.

 • Opnieuw Beste Dienstverlener voor de Overheid

  Reageer

  Ook in 2014 mogen wij ons weer Beste Dienstverlener voor de Overheid noemen, met een cijfer van 8,4. Daarbij zijn we zowel overall winnaar en winnaar in de categorie HRM. Een resultaat om trots op te zijn! Onze opdrachtgevers waardeerden vooral onze deskundigheid, klantgerichte service en  betrouwbaarheid.

 • Gemeenten denken positief over netwerksamenwerking

  Reageer

  Gemeenten denken positief over de huidige samenwerking met netwerkpartners, blijkt uit kwalitatief onderzoek van JS Consultancy. Of samenwerkingspartners er net zo over denken, moet vervolgonderzoek uitwijzen.

 • Hoofdrol voor 3D’s in slotmanifestatie opleiding Adviseur Bedrijfsvoering

  Reageer

  Dertien financiële professionals van gemeentelijke en provinciale overheden sloten woensdag 10 juni de 1-jarige opleiding Adviseur Bedrijfsvoering van JS Consultancy af met een interactieve slotbijeenkomst. De deelnemers voerden als onderdeel van de opleiding een projectopdracht uit. De presentaties van deze opdracht waren input voor een klein seminar dat in de middag plaatsvond.

 • Ketensamenwerking: anders doen dan we gewend zijn

  Reageer

  Eyeopeners, niet alleen wat betreft de inhoud, maar vooral wat betreft het belang van een andere aanpak. Dat waren de belangrijkste uitkomsten van de drie expertisetafels die JS Consultancy organiseerde om experts uit het veld met elkaar te laten discussiëren over ketensamenwerking.

 • In Control naar ketensamenwerking

  Reageer

  Schrijf u snel in voor de Expertisetafel op 25 juni in Best

  Hoe blijft u in control in de ontwikkeling naar ketensamenwerking? Welk nieuw samenspel tussen bedrijfsvoering en beleid ontstaat hierbij? En hoe vindt dit zijn weerslag in de risico analyse? En wat hebben uw medewerkers nodig om hun rol in de ketensamenwerking te kunnen nemen?

 • Waardevolle inzichten bij Expertisetafel In Control naar Ketensamenwerking

  Reageer

  Hoe blijft u in control in de ontwikkeling naar ketensamenwerking? Welk nieuw samenspel tussen bedrijfsvoering en beleid ontstaat hierbij? Hoe vindt dit zijn weerslag in de risico analyse? En wat hebben uw medewerkers nodig om hun rol in de ketensamenwerking te kunnen nemen?

  Met deze belangrijke vragen gingen de deelnemers aan de slag bij de drie expertisetafels In Control naar Ketensamenwerking die onlangs zijn georganiseerd bij de Bestuursdienst Ommen- Hardenberg, de Bel Combinatie en de Gemeente Gorinchem.

Contactgegevens

Herrie Geuzendam

 

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meest gelezen

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding